Cortacero, părăsit de un nou om pe care se baza


Nimeni nu mai are încredere în Pablo Cortacero și este greu de crezut că vreun spaniol serios va mai accepta să vină în România cât timp acesta va mai fi implicat la Dinamo. Toate ziarele din Spania vuiesc despre haosul pe care acesta l-a produs. Deși se înțelesese cu Paco Jemez pentru a prelua echipa, acesta s-a răzgândit când a aflat că a fost și el mințit și ceea ce i s-a propus nu va fi niciodată transpus în realitatea.

Presa din Spania anunță că antrenorul de 50 de ani a renunțat între timp la idee, iar acum se află foarte aproape de un contract cu Real Zaragoza.

Marca notează că Paco Jemez a revenit în negocieri cu ultima clasată din liga a doua iberică, deși inițial refuzase oferta acestora.

Paco Jémez are în CV echipe ca Las Palmas, Cordoba, Cartagena sau Granada. În 2009, a câștigat liga a treia cu Cartagena și a promovat în Segunda Division.

Ca jucător, Jémez are 21 de selecții pentru naționala Spaniei. A fost fundaș central și a jucat pentru Deportivo, Rayo, Zaragoza sau Murcia.

Astfel, cel mai probabil, Dinamo va fi condusă pe acest final de an de Jerry Gane, cât timp fostul secund al lui Contra va mai accepta să stea în Ștefan cel Mare.

Citește și:

Pelerinaj în București de Sfântul Nicolae FOTO

Previous Jurnaliștii spanioli, detalii despre Cortacero și declarații ale oamenilor implicați
Next Dragomir știe cine va prelua Dinamo: "Așteaptă să cadă"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *