Cortacero nu se lasă: ”S-a dus la club, la contabilă”


Pablo Cortacero a intrat din nou într-un con de umbră, așa cum era de așteptat având în vedere că mâine îi expiră termenul pentru majorarea de capital de 5 milioane promisă în Adunarea Generală a Acționarilor de pe 21 decembrie, când a avut curajul să vină în România ca să încerce să preia conducerea clubului.

”N-am motive sa ma bucur, situația este aceeași, condițiile au rămas aceleași, spaniolii nu sunt. Probabil fac pe undeva plajă. A fost și «Cortazero» (n.r. – Pablo Cortacero) ăsta aici, a fost în decembrie.

Nu a sunat pe absolut nimeni să vorbească, să le spună ceva. Am înțeles că imediat după ce a avut ședința aia AGA s-a dus la club, la contabilitate și a spus: «Faceți actele și plătiți-mi spaniolii». Contabila nu a fost de acord, până la urmă am înțeles că s-ar fi supărat.

El declară că vrea să mai stea trei ani, să facă performanță. Cum a spus Jerry Gane. Ce visează noaptea spune ziua. Copilul ăsta e caz de studiu cu ce a putut să facă aici în cinci luni de zile”, a spus Mihali.

Citește și:

Cristi Borcea face un anunț tragic: ”Asta se va întâmpla dacă nu se intervine”

Previous Cristi Borcea face un anunț tragic: ”Asta se va întâmpla dacă nu se intervine”
Next ULTIMA ORĂ Încă un jucător străin rămâne: ”Nu va regreta”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *