Cortacero l-a sunat pe Marica de Sărbători: ”Are un plan”


Pablo Cortacero a venit pe 20 decembrie în România și apoi a plecat înapoi în Spania, după ce a reușit o demonstrație de forță, impunând în Consiliul de Administrație oameni de încredere într-o AGA pe care cei din DDB au denunțat-o ca fiind nelegală.

Ulterior, s-a întors în Spania, dar i-a promis lui Ciprian Marica că la începutul anului intră banii în conturi și sediul clubului se va putea muta în clădirea sa de pe Calea Dorobanților.

”Am vorbit cu Pablo Cortacero de Sărbători și chiar își făcea planuri să vină în România, cu noul staff, cu alți oameni, ce să zic… Nu m-am mai întâlnit cu o astfel de persoană care să-mi zică că lucrurile vor fi atât de bine, că va reuși să redreseze clubul, că va reuși să vină cu o nouă strategie performantă, atât din punct de vedere administrativ, cât și tehnic. Omul pare să aibă un plan, cel puțin așa îmi spune de fiecare dată. Aș fi dezamăgit să nu reușească și toate lucrurile să fie minciuni.

E de admirat ce fac suporterii și cred că acest proiect trebuie să continue și trebuie să ia mai mare amploare, cred că asta e doar începutul. Cred că au un potențial mult mai mare și vor putea fi un pion  în susținerea unui club important. Sper ca spaniolii, dacă se vor ține de promisiuni, împreună cu suporterii, vor reuși să facă o echipă importantă”, a spus Ciprian Marica pentru Telekom Sport.

Citește și:

Ilie Dumitrescu îi apără pe dinamoviști și critică FRF: ”Mi-e silă!”

Previous Investitor român adus de Țălnar care vrea să preia acțiunile de la Cortacero. Reacția DDB
Next Jucător lăsat acasă din cauza ordinului unui conducător dinamovist

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *