Cortacero despre Negoiță și Badea: ”Eu eram primul care ridica mâna”


Pablo Cortacero a fost întrebat direct într-un interviu pentru FANATIK.RO despre cine este personajul din spatele său, ce relație sau ce știe despre Nicolae Badea și de ce nu renunță sau vinde pachetul majoritar de acțiuni.

”Nu este nimeni interesat să ducă clubul în faliment în spatele meu. Să nu ne înșelăm. Dacă nu aș fi fost sigur că am bani eu aș fi fost primul care ridicam mâna și spuneam: Uite, până aici am putut ajunge, plec și las clubul altcuiva. Dar nu este așa.

Nu am niciun interes să duc clubul în faliment. Și mă îndoiesc că Ionuț Negoiță are acest interes. Sincer, Negoiță cu mine s-a comportat ok. Eu nu m-am mai întâlnit cu el după ce am semnat actele. Nu știu ce interes ar avea Negoiță sau nu. El poate că a făcut lucruri rele, dar poate că a avut oameni care s-au ocupat de club care nu au gestionat situația cum trebuie. Dar în niciun caz nu este el în spatele meu. Când am venit în decembrie am vorbit cu Gheorghiță, avocatul lui, ne-am salutat. Ultima mea discuție cu Negoiță a fost să fiu atent că există o problemă cu suporterii și să fac în așa fel încât lucrurile să meargă bine la club.

Știu despre Nicolae Badea din ce am citit în presă, că e un fost președinte al clubului. Și mai știu că firma lui are sigla și palmaresul. Iar când am fost la birou în decembrie și a venit reprezentantul DDB și mi-a cerut să plec de la birou, mai târziu au venit la Phoenicia cu un avocat care eu cred că este a lui Nicolae Badea care m-a întrebat dacă vreau să vând clubul și eu am spus că nu, ideea mea este nu să vând clubul, ci să punem lucrurile în ordine, că se vor rezolva toate întârzierile și îți garantez că așa se va întâmpla”, a declarat Pablo Cortacero.

Citește și:

ÎN SFÂRȘIT Răspunsul DDB după interviul lui Cortacero

Previous ÎN SFÂRȘIT Răspunsul DDB după interviul lui Cortacero
Next Noi probleme pentru Dinamo. Un fotbalist cere 180.000 de euro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *