Cortacero chiar se întoarce: ”Atunci vin” Exclusiv


Pablo Cortacero și-a sărbătorit pe 6 aprilie ziua de naștere și chiar în acea seară a apărut informația conform căreia ar fi venit în București pentru a încerca să preia puterea la Dinamo. Acea știre însă nu s-a confirmat, spaniolul sărbătorindu-și ziua alături de familie la Granada.

”Sunt în Spania, nu este adevărat că am fost în București. Mă voi întoarce în România la finalul săptămânii viitoare, voi fi acolo și veți vedea ce am de gând să fac”, a fost mesajul lui Pablo Cortacero pentru doardinamo.ro.

Constantin Eftimescu însă a explicat pentru Fanatik care ar fi motivul real pentru care spaniolul care deține 72% din acțiunile clubului prin firma Lotus are de gând să vină în România.

”Păi pe 18 aprilie expiră termenul de 30 de zile, iar apoi urmează dreptul la recurs din partea domnului Cortacero. Așteptăm să vedem dacă își plătește taxele legate de proces și despre care a fost înștiințat. Probabil că o să și le plătească. Să vedem dacă se va prezenta! Treaba dânsului. Eu nu știu nimic despre treaba asta.

Procese o să tot avem. Și domnul Dorin Șerdean… Ce noutăți să fie? Dânsul spune că a fost la serviciu, vorbind prin telefon! Realizați ce fel de om este? La domnul Șerdean a fost COVID-19 în totalitate, toată perioada la Dinamo a petrecut-o în izolare! A lucrat de acasă. Asta înseamnă funcția pe care o avea dânsul”, a declarat Constantin Eftimescu.

Citește și:

Gigi Becali l-a anunțat pe Cătălin Straton: ”A știut situația, iar eu asta vreau”

-->
Previous Eftimescu despre motivul real pentru care se întoarce Cortacero: ”Probabil”
Next Un nou investitor la Dinamo: ”Țălnar a găsit omul care să dea bani”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *