Cortacero are ultimatum: „Până atunci”


Dinamo este într-o situație financiară dezastruoasă produsă atât de Ionuț Negoiță, cât și de Pablo Cortacero. Spaniolul are ultimatum până când trebuie să vireze banii către club, 1,5 mil de euro. Radu Birlică a explicat cum stau lucrurile.

„N-am fost la ședință, dar am luat legătura cu toată lumea implicată. S-a venit cu o nouă promisiune în privința banilor și o hotărâre a acționarului majoritar de a mări capitalul cu 5 milioane de euro. O nouă promisiune. Pentru că banii nu-s în contul lui Dinamo. Suntem toți neplătiți de atâtea luni. Sper să aibă acoperire, deși nimeni n-a văzut vreun ordin de plată sau vreun cod SWIFT. Dânsul a promis că până la finalul anului intră 1,5 milioane de euro. Dacă nu aduce banii până la reunire, va fi greu de gestionat. Gândiți-vă că sezonul se reia repede, reunirea e pe 3. Jucătorii așteaptă salariile.

Nimeni nu mai crede, au fost promisiuni repetate, iar când un om promite ceva de 10 ori și nu se ține de cuvânt, cine ar mai crede? E normal! Și în AGA a venit o nouă promisiune! Repet! 1,5 milioane de euro până la finalul anului și încă 3,5 milioane apoi. Toate sunt vorbe deocamdată!

Până acum echipa a fost susținută de suporteri. Programul DDB, construit de niște băieți foarte deștepți, nu poate însă să acopere toate cheltuielile. Nu poate merge așa la nesfârșit. Mai ales că acum cheltuielile create de noii investitori sunt foarte mari, s-au adus jucători cu salarii mari. Bugetul e de 500.000 de euro lunar. Ar trebui ca acționarul majoritar să aducă banii”, a declarat Radu Birlică pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Mădăraș, un loc excelent de văzut iarna

Previous Cum i-a păcălit Cortacero pe toți: ”Nu am știut”
Next Cerere specială pentru suporteri împotriva lui Cortacero: "Să fie la fel"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *