Cortacero a preluat TOTAL controlul clubului. Oamenii introduși în CA EXCLUSIV


-->

Pablo Cortacero a reușit lovitura anului la Dinamo, la care nimeni nu se aștepta. Fără bani deocamdată, dar cu noi promisiuni și cu spatele asigurat de firma de pază ATMAN Security, firmă de pază care a încercat să-i atragă atenția unui suporter al lui Dinamo care striga ”Fuera Cortacero, Fuera Couto, Afară Dorin Șerdean”, spaniolul a reușit ceva important pentru el.

Ceea ce nu se știe însă este că Pablo Cortacero, în afara faptului că a făcut noi promisiuni și s-a aprobat mărirea de capital de 5 milioane de euro, a dat o lovitură importantă!

A mărit numărul de membri în Consiliul de Administrație al clubului de la 5 la 7 și a introdus 3 noi membri din partea sa și cu el sunt acum 4 contra 3! A fost înlocuit un român din CA, Cornel Țălnar. De asemenea, s-a aprobat ca ședințele CA să se poată ține online pentru ca să nu mai fie nevoit să călătorească mereu la București!

Unul dintre membrii introduși este chiar Rufo Collado, cel care a venit înainte de a fi preluat clubul de către Cortacero în București și care a intrat într-un con de umbră în ultima vreme din cauza conflictului cu DDB și cu o parte dintre jucătorii de la Dinamo. Astfel, spaniolii au reușit să preia complet controlul clubului și rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare în cazul în care nu vor veni banii promiși astăzi!

Citește și:

Sfântul Paisie Aghioritul, sfaturi despre cum să ne rugăm

Previous S-a terminat AGA. Concluziile importante FOTO
Next Prima reacție DDB după AGA confirma Doar Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *