Cortacero a mai îndepărtat un om de la Dinamo: ”Am rămas cum am rămas”


Tot mai multe dezvăluiri se fac în ultimele zile despre situația de la Dinamo. Spaniolii par că oferă ”Țeapa secolului” în România. Contra a dezvăluit cum creierul acestui proiect, Melero Marin, a fost îndepărtat.

”Singura persoană cu care am vorbit despre acest proiect și despre cei care urmau să cumpere clubul și în care am avut încredere este Juan Melero. Am lucrat la Getafe, când am antrenat în Spania, și mi-a spus că el garantează pentru aceste persoane, că sunt persoane serioase și că vor să facă un proiect extraordinar în România. El mi-a spus că va fi creierul din această operațiune, că el va planifica totul. Știam ce profesionist e și că dacă va fi implicat va fi un proiect bun.

Juan Melero a fost îndepărtat din acest proiect! Eu am aflat după trei săptămâni. Am vorbit cu el pentru că a fost singurul în care am crezut și pe care-l cunoșteam. Din păcate, mi-a spus îi pare rău, dar el a fost îndepărtat din acest proiect și nu mai poate să mă ajute. Am întrebat «Bun, și cu mine cum rămâne?» și mi-a spus «Trebuie să încerci să faci ce trebuie să faci, dar eu nu pot să te ajut!». Am rămas cum am rămas…”, a spus Contra pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Toma Săpașu a dezvăluit într-un interviu Prosport legătura cu Cortacero și Șerdean: ”Eu i-am adus”

Previous Toma Săpașu a dezvăluit într-un interviu Prosport legătura cu Cortacero și Șerdean: ”Eu i-am adus”
Next Dorin Șerdean reacționează după dezvăluirile lui Toma Sapasu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *