Cortacero a încercat din nou să țepuiască Dinamo. DDB a blocat mutarea


Cortacero e venit la Dinamo să îngroape gruparea din Ștefan cel Mare. Cel puțin toate acțiunile lui asta dovedesc de pe 13 august până astăzi, 11 ianuarie.

Acționarul majoritar Pablo Cortacero și managementul spaniol s-au înțeles cu Aleix Garcia pentru a rezilia de comun acord contractul. Garcia ar trebui să primească banii din perioada 5 octombrie – 10 ianuarie, mai exact 90.000 euro, potrivit surselor GSP.ro.

Totuși, în mod uluitor, aceasta înțelegere nu este recunoscută de partea română, de suporterii DDB, care aduc în discuție faptul că Pablo Cortacero nu are drept de semnătură. Ei au negociat în ultimele două săptămâni cu jucătorul și făcuseră pași mari în a rezolva situația pentru maximum jumătate din suma stabilită de spanioli, adică 45.000 euro.

Disputele dintre fanii-acționari și spaniolii din management au dus la ștergerea comunicatului de pe pagina de Facebook a clubului. Spaniolilor le este reproșat faptul că vor să îngroape clubul! Cu diferența de 45.000 de euro ar fi putut fi rezolvate alte rezilieri de contracte, susțin suporterii.

Citește și:

Emil Boc a răbufnit iar! A luat la țintă Guvernul: ”Să punem capăt sistemului Pile, Cunoștințe și Relații”

Previous Pablo Cortacero a boicotat Adunarea Generală convocată de el
Next Dovada că se încearcă falimentarea clubului: "Opriți-vă sau pușcărie"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *