Corpul de Control MAI, verificări la CS Dinamo


Corpul de Control al MAI a fost trimis pentru a efectua verificări la Clubul Sportiv Dinamo în vederea lămuririi situaţiei stadionului din „Ştefan cel Mare”, care află pe lista celor ce urmează să fie reabilitate în vederea Campionatului European 2020, au declarat surse oficiale pentru MEDIAFAX.

Impasul juridic care ţine pe loc proiectul Dinamo, provocat de acordul de asociere dintre Clubul Sportiv (al Ministerului de Interne) şi SC FC Dinamo (societate în insolvenţă care îi aparţine lui Nicolae Badea), i-a determinat pe oficialii MAI să acţioneze în vederea rezolvării situaţiei dintre cele două părţi pentru ca lucrările la stadionul din „Ştefan cel Mare” să fie demarate într-un timp cât mai scurt.

MAI se pare că vine şi cu o cerinţă, în cazul în care stadionul va fi reabilitat pentru Campionatul European din 2020, în cadrul căruia Bucureştiul, pe Arena Naţională, va găzdui patru meciuri: trei din grupe şi unul din sferturile de finală. MAI pune la dispozitie stadionul, dar vrea să-l poată folosi la rândul său, considerând că aşa este normal să se întâmple cu un bun al statului.

 

-->
Previous Brănescu: ”Marc a avut ghinion”
Next Ce spune astăzi Carmen Dan după controlul MAI

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.