Cornel Țălnar: „O să îi ia acțiunile lui Cortacero”


Cornel Țălnar a fost invitat în cadrul emisiunii Playmaker, unde a discutat pe larg despre Dinamo. Fostul mare fotbalist al „câinilor” a ținut să lămurească ce se întâmplă cu această echipă. El este în continuare director tehnic în cadrul clubului. În plus, cel supranumit „Țânțarul” a fost unul din oamenii implicați în discuțiile cu Pablo Cortacero.

„Singura salvare pentru Dinamo, este să se recupereze acțiunile și să vină cineva cu bani. Altfel, nu mai este nicio perspectivă. Dacă Dinamo ia acțiunile, atunci campionatul viitor se va lupta la playoff. Dacă nu se recuperează acțiunile și se mai întâmplă ce s-a întâmplat cu toți acei jucători, pentru care UEFA ne pune să plătim bani mulți, atunci vom retrograda.

Nu poți lua jucători, în plus, după întoarcerea din Turcia, alți 2-3 vor pleca. Toți au depus memorii, este normal, nu și-au luat banii, totul e blocat. Nu există perspectivă, nu mai este nimic.

Singurul care ține legătura cu Cortacero este Dorin Șerdean, iar eu cred că el va reuși să ia acțiunile de la spaniol. Atunci se vor schimba datele problemei, a declarat Țălanar pentru Playsport.

„Dacă nu se vor lua acțiunile, atunci cred că acest Cortacero este mână în mână cu cineva, de aici, să distrugă Dinamo. Altfel, nu îmi explic. De ce băiatul ăsta să nu dea acțiunile? Noi ne rugăm din octombrie de el, crede Țânțarul

Noi l-am adus pe Ioan Mărginean, să fie președinte, să regleze problemele. După două luni, după ce am sărit eu la gâtul lui Cortacero, că nu dădea bani și mințea, mi-a zis să băgăm clubul în insolvență simplificată. El mai făcuse asta și la Mediaș, știa cum merg lucrurile. Asta era acum 8 luni, dar cei de la DDB s-au opus. Au făcut și scandal. Acum s-a ajuns aici, s-a pierdut mult timp, spune Cornel Țălnar.

De banii ăia nu scăpăm, acel aproximativ 1 milion de euro, la jucători, nu scăpăm de ei. Se suspendă datoria acu, dar apoi va trebui să îi dăm, după ce se va soluționa tot”, a concluzionat Țălnar.

Citește și:

Dinamo cere daune de 100.000€

-->
Previous Dinamo cere daune de 100.000€
Next Cornel Dinu nu mai suportă: ”Mi-au mâncat zilele”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *