Cornel Țălnar lovește în DDB: „Detectorul de minciuni”


Cornel Țălnar a fost invitat la emisiunea Playmaker, acolo unde a făcut o serie de declarații incredibile. Acesta a părut că s-a descărcat după o perioadă în care acumulase foarte multe.

„Anghel Saligny (Alexandru Anghel) este eminența cenușie a DDB-ului. Eu l-am întrebat pe Eftimescu: cine conduce acum Dinamo? Cine sunt băieții ăștia? Pe Tararache și pe Elias Bucurică îi știam că sunt șefii galeriei. Anghel ăsta nu știu de unde a venit! Cine este acest Anghel Saligny? Vreau să îi văd și eu CV-ul! A condus el vreun club până acum, ca să vină să conducă Dinamo? El la ora asta conduce clubul Dinamo! Și-a luat toate prerogativele și conduce, alături de Tararache și de Mario Nicolae.

După ce au plecat jucătorii, acest băiat a spus . El nu are nicio funcție, dar în spatele cortinei el conduce. <Veniți la mine, eu vă dau banii>. Poate confirma toată lumea din club!

Fostul antrenor al lui Dinano s-a dezlănțuit în cadrul emisiunii Playmaker și a spus că nu înțelege de ce nu a fost consultat, atunci când s-au transferat jucători.

”Domnul Anghel spune că fostele glorii nu vor să vină lângă ei, să ajute! Nu, băi băiatule, sunt angajat al lui Dinamo dinaintea ta! Sunt iubitor de Dinamo, fost jucător, fost antrenor la Dinamo, om care pune suflet la Dinamo de 1.000 de ori mai mult decât tine. Din 76, băi băiatule! Eu sunt angajat în club, știu fotbal. Păi nu mă întrebi și pe mine: îl aduc pe Napomuceno? Îl aduc pe Morsay? Nu am fost întrebat la niciun transfer!”, a tunat Țălnar.

Citește și:

Cornel Țălnar: „O să îi ia acțiunile lui Cortacero”

„Veniți la mine, eu vă dau banii”

„Cum să mă suspecteze pe mine DDB că sunt omul lui Cortacero, dacă eu am fost primul care am dat în Cortacero, am votat să-l dau afară, am fost primul care i-am zis că oamenii îl fură, am fost primul care l-am făcut mincinos, păi tu, măi Anghel Saligny vii să îmi spui mie că eu sunt omul lui Cortacero?

Acest Anghel este eminența cenușie de la Dinamo. Vameșul banilor din DDB este contabil la o casă de amanet. Trebuie să știe lumea că el se laudă că el face, el drege. După ce bodyguardul lui Cortacero i-a făcut un tur de cap, l-a pus la pâmânt și i-a pus piciorul pe cap, domnul Anghel Salugny, după două ore, era la masă la Phoenicia cu doi băieți și cu… domnul Cotacero. Îi lua scamele, îl peria, numai că nu-i băga vreo limbă în ureche…

În martie, DDB-ul a trimis 90.000 de euro în contul ui Borja Valle, în contul lui Lopez 48.000 de euro, banii suporterilor. Dar nu au încheiat niciun act, prin care respectivii jucători să semneze că renunță la celelalte drepturi. Și acesta este motivul pentru care Dinamo nu are drept de transferuri în acest moment! Eu le spun că nu le vreau răul, DDB-ul este al 12-lea jucător. Noi trebuie să fim uniți! Ei bine, Anghel trimițând acești bani fără să anunțe jucătorii, a făcut mai mult rău, pentru că prin acest act a arătat că au de plată. Avocatul spaniolilor s-a dus la UEFA și acum Dinamo este obligată să le plătească salariile integral, până la finalul contractelor. Anghel s-a mandatat singur să facă aceste acțiuni. El, de la sine putere, face asta! Nu întreabă pe nimeni în DDB!

„Banii intră la d-nul Anghel”

Eu, la fel ca toți suporterii care au contribuit la DDB, am fost convinși că banii pe care îi dăm ajung la Dinamo. Acești bani intră la domnul Anghel Saligny, vămuitorul lui Dinamo, apoi ajung în club, iar când intră bani de la televiziune sau din altă parte, îi ia înapoi! I-am spus: dacă îi iei înapoi, măcar dă-i la oamenii care i-au dat! Ei spun că procedează așa, ca să nu ia Cortacero banii, dar ei au făcut așa și înainte să vine Pablo Cortacero! Păi, ce face aici? Vrem să ajutăm Dinamo sau doar credităm clubul?

Acum o lună și o săptămână, când am sărbătorit marele meci cu Liverpool, eu am cerut ca acest băiat să vină cu mine la detectorul de minciuni, să aflăm adevărul: cine a luat vreun ban de la Dinamo, eu sau el?

Cum să mă amenințe pe mine cineva? Eu sunt cel mai mare dinamovist! De ce să fiu înjurat, pentru că sunt adevărul? DDB-ul sunt cei mai adevărați oameni. Problema e la cei 3 care conduc, care nu vor să lase ciolanul! Nu vor să renunțe la borcanul cu miere! Ei nu se pricep la fotbal! Mario Nicolae nu ia nicio decizie fără Anghel!

Dinamo a pierdut acum 1 milion de euro, plus pe tânărul portar Mitrovic, pentru că el nu se pricepe. Și vreau să îi întreb: de ce nu au depus bilanțul până în data de 30 aprilie, așa cum este legal? Foarte mulți suporteri au făcut deja sesizări la ANAF, pentru că nu știu ce s-a făcut cu banii lor”.

Citește și:

Investiție de 100.000 de euro la Săftica: ”Te folosești de niște sume în folosul lui Dinamo”

Previous Cornel Dinu nu mai suportă: ”Mi-au mâncat zilele”
Next Cum l-a ratat Dinamo pe Tamaș

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *