Cornel Țălnar lămurește discuțiile pe care le are pentru a ajuta Dinamo


Actualul director tehnic al lui Dinamo a lămurit în Prosport ce discută cu adevărat pentru a ajuta clubul din Ștefan cel Mare.

„Nu am propagat o astfel de informație și nu știu cum aș putea eu să găsesc investitori pentru Dinamo în fiecare săptămână. Este adevărat că port discuții cu mai mulți sponsori pentru Centrul de Copii și Juniori, oameni care vor să ajute financiar sectorul juvenil, însă îmi este peste puteri să aduc acționari la Dinamo.

Am sprijinit această tranzacție, am făcut-o pentru binele lui Dinamo și cred, în continuare, că acest lucru se va întâmpla. E adevărat că timpul ne-a devenit dușman, e nevoie de bani și sper ca domnul Cortacero să-i găsească. Însă nu am acționari în cămară să-i schimb la anotimp.

Noi, românii, avem o vorbă și nu știu cum se traduce în limba spaniolă, speranța moare ultima. Știu, însă, că e în comă, dar nu a murit. Să nu uităm totuși că banii pe care domnul Cortacero i-a virat până acum, plus banii de la suporteri, au salvat clubul de la faliment. Repet, faliment.

Nu pentru bani m-am implicat în aceste discuții, am făcut-o pentru binele lui Dinamo. De-asta am acceptat, alături de domnul Mulțescu, să cobor din nou în iarbă, să stau pe bancă, să salvăm echipa într-un moment în care nu știu câți s-ar fi încumetat. Poate și datorită nouă, mie și lui Gigi, acum au intrat în club banii din drepturile tv, o sumă care a prins foarte bine, chiar aș putea spune că a fost vitală. Vă rog să mă credeți că, atunci când m-a chemat Dinamo, unde eram și la vârsta mea, stăteam bine. Și am răspuns, ca de fiecare dată, prezent sub steag.

Nu am încasat vreun leu, însă pot să vă arăt kilometrajul de la mașină, să vedeți câți kilometrii am făcut în interes de serviciu. Pentru mine nu contează acest aspect, repet, am făcut-o pentru binele lui Dinamo, pentru că Țălnar va fi alături de Dinamo până la moarte. Hai Dinamo!”, a declarat Cornel Tălnar pentru Prosport.

Citește și:

Un patron din Liga 1, înnebunit de furie: ”Idioții care ne conduc nu sunt în stare”

Previous Țălnar are un plan B la Dinamo. Spaniolii pot deveni istorie
Next Spaniolii au omis un lucru important: ”Nu a fost trecută și asta”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *