Cornel Țălnar, dezvăluiri incredibile despre Cristi Borcea


Cristi Borcea a intrat în istoria clubului Dinamo ca unul dintre cei mai cunoscuți acționari, dar Cornel Țălnar face niște dezvăluiri incredibile despre cum a ajuns acesta în Ștefan cel Mare.

“În 1995 m-a rugat să fac tot ce depinde de mine ca să-l aduc la Dinamo. Îi zic: ‘Păi, ce să faci la club?’ Mi-a spus: ‘Nu contează. Să fiu şoferul lui Dinu, să fiu aghiotantul lui’. L-am adus şi l-am predat lui Dinu. El l-a înregimentat şi după două – trei luni l-a făcut director de marketing. Apoi a fost vicepreşedinte, preşedinte şi uşor-uşor a ajuns să fie cel care a condus Dinamo şi a făcut-o foarte bine. El pe lângă că era acţionar, era şi un sufletist ieşit din comun. A băgat bani şi a pus foarte mult suflet!”, a mai dezvăluit Cornel Țălnar pentru prosport.ro.

Țălnar povestește și cum s-a apucat Borcea de fotbal.

“Era foarte talentat, dar foarte puturos. Avea talent cu carul. Juca fundaş central. Avea calităţi tehnice deosebite, dar nu-i plăcea munca. L-am dus la mine, la Alba, când eram antrenor în Liga a doua. A venit, a stat două săptămâni şi după pregătire a zis că pleacă. ‘Tată, treaba mea nu e aici, eu mă duc să fac bani!’. Şi asta a făcut”, a mai zis Cornel Țălnar.

Previous Pe câți "câini" se bazeaza Dinamo la Mediaș. Detalii despre bilete
Next Bratu: "Nimeni nu ar fi crezut că nu am fi câștigat derby-ul"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *