Cornel Țălnar atacă dur DDB: „Normal că lor nu le-a convenit un om care își face treaba foarte bine”


Cornel Țălnar a oferit un interviu în Fanatik, și a avut câteva atacuri tăioase asupra DDB-ului.

Fostul antrenor al „câinilor” a explicat că, în acest moment, Dinamo are nevoie de 15 jucători de valoare, în caz contrar, alb-roșii au șanse infime să se salveze de la retrogradare.

„Nu o să mai rămână nimeni în condițiile astea! Fără 15 jucători noi, avem șanse 1% să ne salvăm de la retrogradare în acest sezon. Dar fotbaliști, nu prieteni cu fotbaliștii! Că mulți care au venit în iarnă nu erau de Dinamo. În loc să ne întrebe pe noi, cei care am jucat și am antrenat, au adus pe cine au vrut ei și am fost la un pas să retrogradăm”.

Cornel Țălnar salută venirea lui Dario Bonetti la Dinamo, însă e convins că nu va putea face nimic dacă interdicția la transferuri nu va fi ridicată în cel mai scurt timp.

„Dario Bonetti a făcut niște lucruri bune la Dinamo și îi doresc multă baftă. Sper să reușească și acum. Șansa lui e să se ridice interdicția la transferuri, pentru că, altfel, nu face nimic nici Mourinho!”.

„Ţânţarul” nu a luat legătura cu nimeni din noua conducere a lui Dinamo, singurul cu care menține permanent contactul este Nicolae Badea.

„Nu sunt în legătură cu domnul Mureșan, Zăvăleanu sau Mihai Matei. Am vorbit doar cu domnul președinte Badea, care va fi în continuare aproape de Dinamo. Sperăm în continuare să găsim oameni care să își dorească să se implice cu fapte, nu doar cu vorbe. Repet, să vină cineva să ia acțiunile și să conducă Dinamo!”.

Directorul tehnic al „câinilor” a explicat și de ce Ioan Mărginean nu a fost dorit de cei din board-ul DDB în funcția de președinte al lui Dinamo.

„O să spun eu mai multe.”

„Nu înțeleg de ce suporterii au un dinte și împotriva domnului Mărginean. El chiar nu a avut nicio treabă cu spaniolii! Nu l-a vrut DDB-ul pentru că dânsul știe foarte bine regulile și legile și nu îi lăsa pe cei doi-trei să facă ce vor la Dinamo! Nu de altceva. Mărginean se pricepe la acte, a făcut treabă și la Cluj, și la Mediaș, o echipă moartă, pe care a dus-o în play-off și în cupele europene. Hai să fim serioși! Dă-i Cezarului ce e al Cezarului! Normal că lor nu le-a convenit un om care își face treaba foarte bine. Să îl aducem aici să ne încurce? Sunt multe lucruri de spus, iar, când o să se mai liniștească situația, o să spun eu mai multe.”

Citește și:

Dario Bonetti în corzi, înaintea debutului: ”gaură” uriașă în defensivă

-->
Previous Absențe importante în prima etapă pentru Dinamo
Next „Împreună mergem iar la război”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *