Cornel Țălnar atacă DUR conducerea DDB: „Ei au nevoie de amatori”


Cornel Țălnar, fostul mare jucător al lui Dinamo a vorbit astăzi despre situația „câinilor”. Acesta a fost prezent la un eveniment în care au rememorat duelul cu Liverpool din ’84, la care au participat mai multe legende. Țălnar este de părere că Dinamo are șanse mari să ajungă în Liga 2 în această vară.

„Eu sunt director tehnic la Dinamo. Cei care conduc la ora actuală Dinamo n-au nevoie de profesioniști, chiar se lăudau într-un comunicat că au rugat profesioniști să vină lângă ei.

Pe mine nu trebuie să mă roage, eu sunt angajat din vară la Dinamo. Ar putea foarte frumos să mă întrebe, dar probabil ei au nevoie de amatori, ca să-și facă ei acolo lucrurile. Din păcate, Dinamo a ajuns unde a ajuns. La noi era înmormântare când Dinamo termina pe locul 2. Acum Dinamo este pe loc retrogradabil și văd că nimeni nu se sesizează.

Trebuie aduși rapid niște profesioniști în toate domeniile de activitate, să se încerce pe ultima sută de metri să se facă ceva pentru Dinamo. Ar fi păcat ca Dinamo să retrogradeze, iar în condițiile actuale avem șanse mari să retrogradăm” a spus Cornel Țălnar, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Citește și:

Ioan Andone: „Greșeli manageriale”

-->
Previous Negoiță acuză: ”Dinamo e cel mai urât club din România”
Next Ioan Andone: „Greșeli manageriale”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *