Cornel Țălnar: „Acțiunile sunt la Șerdean”


Pablo Cortacero a cedat acțiunile lui Dorin Șerdean. Este vestea zilei în fotbalul românesc. Cornel Țălnar, un apropiat al omului din Alba-Iulia a confirmat pentru Digi Sport această informație.

“Joia trecută, domnul Șerdean a vorbit cu Pablo Cortacero. Joia trecută, a fost chemat în Spania ca să-i dea acțiunile. Vineri, s-au întâlnit cu avocații, cu notarii, iar Cortacero a spus, în cele din urmă: ‘Ca să vedeți că sunt de bun gând, nu vreau să moară Dinamo. M-a păcălit și pe mine cineva cu banii. Eu nu mai pot. Dorine, vino să-ți dau acțiunile’.

Șerdean a sosit ieri din Spania și mi-a promis că vă va spune el realitatea. La ora actuală, acțiunile sunt la Șerdean. Până acum, despre Șerdean se spunea că e omul nu știu care. Uite, el a adus acțiunile. El vrea ca toți dinamoviștii potenți, care vor binele lui Dinamo, să pună  mână de la mână, să strângă banii respectivi, să facă un acționat puternic, cu bani mulți și Dinamo să nu moară.

Vă va spune Șerdean în ce condiții le-a luat (n.r – acțiunile). Acum, nu mai există niciun dubiu. Acțiunile sunt la Șerdean. El mi-a spus că vrea să vă spună exact realitatea și așteptăm dinamoviștii cu bun gând care vor să preia Dinamo.”, a declarat Cornel Talnar pentru Digisport.

Citește și:

Danciu: „El va fi omul de drept”

-->
Previous Danciu: "El va fi omul de drept"
Next Veste bună primită de jucători: "Vor primi ceva"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *