Cornel Dinu: „Trebuie să servim Dinamo”


-->
E săptămâna schimbărilor la Dinamo. Dacă varianta „Jerry” Gane se vrea a fi de multă vreme de domeniul trecutului pentru fanii dinamoviști, cealaltă schimbare, cea a acționariatului mai are de așteptat. Cel puțin, asta a anunțat Cortacero. Detalii aici.

După meci, Cornel Dinu a vorbit la emisiunea „Minutul 91” de pe Telekom Sport despre ceea ce a declarat Ionuț Lupescu în urmă cu câteva zile, și anume revenirea sa la Dinamo.

”Ionuţ Lupescu cunoaşte istoria lui Dinamo. Pe Lupescu l-am găsit în 1985 la Centrul de Copii şi Juniori. Era antrenor Piţi Varga, care avea 40 de jucători de mare talent. Apoi a venit Mircea Lucescu, un continuator al tradiţiei lui Dinamo. Asta am făcut şi eu în 1995, venind cu jucători crescuţi în pepiniera lui Dinamo. A existat o continuitate, care în timp s-a rupt. Au venit nişte oameni care nu au pus înainte educaţia noastră: să servim Dinamo, nu să ne servim de Dinamo! N-am avut niciun fel de diferenţă cu Ionuţ Lupescu, la care ţin ca la copilul meu. M-a durut că şi el a greşit în campania electorală. Niciodată nu am avut un conflict cu el, o spun în premieră la voi. A fost o situaţie teribilă pe care a trebuit să o suport” a explicat legenda ”câinilor roşii”

Citește și:

Interviu emoționant: „Acum 2 ani nu ştiam dacă voi mai putea merge vreodată.”

Previous Interviu emoționant: „Acum 2 ani nu ştiam dacă voi mai putea merge vreodată.”
Next Ionel Dănciulescu și Ion Crăciunescu, mesaje dure după anunțul lui Cortacero

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *