Cornel Dinu, supărat foc pe conducerea CS Dinamo


Fostul mare jucător al lui Dinamo, Cornel Dinu, a prefațat derby-ul din această seară, de pe Național Arena, de la 20:30. El a fost foarte supărat pe cei de la CS Dinamo pentru că a fost nevoit să aștepte mult ca să plătească tichetul de intrare. De o lună la Dinamo s-a instalat un sistem automatizat de plată atunci când vrei să intri cu mașina în complexul din Ștefan cel Mare.

„Am  fost la antrenamentul lui Dinamo pentru a-l felicita și pentru a-i ura baftă lui Vasile Miriuță. Mi-a luat un sfert de oră să ies din parcul Dinamo. E plin de bariere unde plătești 2 lei pe oră. Scoți bonuri, le plătești nu știu unde și te duci la ghișeu. Securitate maximă! E o combinație de lagăr cu Checkpoint CharlieVă dați seama unde s-a ajuns dacă trebuie să dau bani ca să intru și să ies de la Dinamo.

În altă ordine de idei, dacă dinamoviștii vor sta în picioare din punct de vedere fizic și mental, vor bate Steaua. Sunt sigur de asta. Sper să iasă din apărare mai repede decât am ieșit eu ieri din Checkpoint Charliet Dinamo. Altfel le va fi greu”, a spus Cornel Dinu pentru GSP.RO.

Previous Miriuță surprinde cu echipa de start
Next Coregrafie spectaculoasă a dinamoviștilor. "Câinii" au un nou căpitan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *