Cornel Dinu se ia de Mircea Rednic: „N-are nimic în comun cu mentalitatea lui Dinamo”


-->
După 4 luni și jumătate, Dinamo a simțit în această seară gustul dulce al unei victorii, grație rezultatului impotriva Chindiei. Cornel Dinu, legenda dinamovistă, nu a fost însă impresionat de ceea ce a văzut.

„La Târgoviște am crescut până la 17-18 ani, iar la Dinamo am fost câteva decenii bune. Numai legătura mea sufletească cu Chindia putea să ajute Dinamo.

Chindia a avut ocazii pe care nu le-a avut în 7-8 meciuri. Chindia era obișnuită să se apere, azi a trebuit să atace. A avut 5 ocazii mari, aproape incredibile!”, a declarat Dinu la Telekom Sport.

La conferința de dinaintea meciului, Rednic a declarat că-și propune 5 puncte din meciurile cu Chindia, Mioveni și Farul.

„Nu înțeleg declarația lui Rednic. N-are nimic în comun cu mentalitatea lui Dinamo. Dacă pe timpul meu vreun jucător făcea o astfel de afirmație, era terminat, nu mai juca în echipă! Exista o mentalitate de învingător”, a mai spus „Procurorul”.

Cornel Dinu nu l-a iertat şi l-a caracterizat în termeni duri pe fundaşul crescut la Porto, despre care a spus că e „înfiorător”, iar Mircea Rednic nu are cum să scoată echipa din această situaţie cu astfel de jucători. „Ce să faci cu asemenea jucător? E înfiorător, puneţi-vă şi în situaţia lui Rednic. El a încercat să aducă, dar de unde?”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Andre Pinto a venit la Dinamo liber de contract în septembrie, iar de atunci a strâns 720 de minute în opt meciuri, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

Citește și:

Sânziana Buruiană s-a mutat la Budapesta, face superbani acolo: ”Lucrez o oră pe zi”

Previous Veste mare oferită de Zăvăleanu: „Sunt foarte doritori să ajute”
Next OFICIAL. Cine pleacă de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *