Cornel Dinu: ”Nu îl mai cunosc pe Mircea Rednic”


-->
Cornel Dinu a vorbit despre situația de la Dinamo și deși nu l-a criticat direct pe Mircea Rednic, ci mai degreabă a încercat să-l menajeze pe antrenorul dinamovist pe care a spus că-l susține și-i urează baftă.

”Mircea Rednic are o situație foarte grea, nu cunosc amănunte, este un dinamovist, este de apreciat că a venit în această situație, nu mai știu care este starea lui psihică, are și el o anumită uzură, cert este că Mircea Rednic rămâne pentru mine cu amintirea din 2007 care a adus titlul în Ștefan cel Mare, a jucat în grupele UEFA cu Leverkusen, cu Besiktaș și i-a învins și dacă nu mă înșel a făcut meci nul la Brugges și apoi a fost eliminată de Tottenham în faza următoare.

Asta a fost tare demult. Nu mai știu ce vrea Mircea Rednic la ora actuală, ce poate, cât poate, e de apreciat că s-a băgat în această luptă foarte grea, îi țin pumnii pentru Dinamo, dar nu mai îl cunosc pe Mircea Rednic de acum și chiar îmi făcea plăcerea să merg la antrenamentele lui în 2007-2008.

N-am avut nimic cu cei din DDB, ci cu trei, patru inși. Că așa este la români, dar ordinea este ca suporterii să stea în tribună și să încurajeze echipa. De aici în a te transforma în administrator…gestul lor de a strânge bani este de apreciat. Dar de a deveni competenți, de la a aduce pe Bonetti care a fost una dintre cele mai mari greșeli care greu se va șterge prin ceea ce a făcut în lunile alea, echipa este la pământ pur și simplu.

Trei, patru inși au reușit să-și impună voința lor, nu a programului DDB, că programul DDB a fost gândit după ADPD,la care am asistat și eu. Dezbinarea dacico-sălbatică care continuă în societatea românească este și între suporterii lui Dinamo. Lăsați-mă în nemernicia mea a bătrâneții să vedem cât mai îmi dă cel de Sus”, a declarat Cornel Dinu la Prosport Live.

Citește și:

De ce n-a fost adus un mare dinamovist: ”O să-ți spun între patru ochi”

Previous De ce n-a fost adus un mare dinamovist: ”O să-ți spun între patru ochi”
Next Florin Prunea e nemilos după ce Sorescu a fost trimis la echipa a doua

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *