Cornel Dinu, nemilos: ”Nici măcar nu seamănă cu Pinocchio”


Cornel Dinu a intrat la GSP Live după partida dintre Dinamo și FCSB, 0-3, și a făcut o analiză nemiloasă a ceea ce înseamnă echipa din Ștefan cel Mare în momentul de față.

”De ce mă pedepsești să vorbesc? Clubul la care am crescut eu nu are nicio legătură cu decadența la care s-a ajuns. E foarte simplu de așezat totul. Nu a fost niciodată o asemenea diferență între Dinamoul, că nu mai e Dinamo, ci o încropeală de la Rin, și Steaua, că tot Steaua e. Poate a fost cea mai cruntă prezență a tradiției lui Dinamo în Ștefan cel Mare. Nu a fost niciodată o asemenea diferență, mai ales în prima repriză. Steaua a avut cinci ocazii, iar Dinamo a avut una, o reluare cu latul a glumei de jucător care se numește Lazăr.

A fost o diferență totală. Per total s-a jucat direct, peste cele două cupluri de fundași. Cristea și Miron au rezistat mai bine decât bietele jaloane, nepregătite total de la Dinamo. Grigore și Popescu abia se întorc. Jucătorii de la Steaua s-au distrat cu așa-zisele speranțe ale lui Dinamo.

Dinamo a fost altceva. E Dinamoul. Acum e o batjocorire a acestei tradiții, făcută, realizată și dusă în extremul decadenței de Nevoiță! El nu are nicio legătură cu fotbalul. Faptul că a ajuns la Dinamo ar trebui să dea coșmaruri celor care l-au lăsat ca dintr-un simplu sponsor să fie omul care să folosească legenda fotbalului românesc ca pe propria afacere. Nevoiță doar a furat propria echipă și a făcut o afacere personală. A vândut baza de la Săftica familiei sale ca să fugă de ANAF.

Dinamo nu e o echipă cu o gândire, cu o logică. Când fură toți, după chipul și asemănarea președintelui, echipa este făcută din comisioane. Peștele de la cap se strică. Nu doar Bălănescu e de vină, ci și alții. Este o echipă din comisioane și din păcăleala fotbalului!

Nu vreau să dau nume. Uitați-vă la Fabbrini, jucătorul cu cel mai mare salariu. Nici măcar nu seamănă cu Pinocchio. Nu cred că a dat vreo pasă bună, le-a greșit pe toate. Asta spune mult. Nu ai voie să decazi așa. Este cea mai neagră noapte, unică, în istoria lui Dinamo.

Tabela de pe Dinamo nu a fost pângărită niciodată ca în seara asta. Toți fură și păcălesc. Nu mai e Dinamo de multă vreme. Nu îmi dau lacrimile. Îmi e oroare de ce a ajuns Dinamo. Vin unii își bat joc, pârjolesc totul. Inamicii sunt la hotelul Rin.

Echipa e făcută din șmecherie proastă. Cine a cunoscut tradiția lui Dinamo dintre cei care sunt acum? Selecția e făcută complet aiurea! Killer-ul Kylien este o poșircă de jucător! După nume, compromite și contrabanda de whiskey. Este un rebut comportamental. Nu se poate să te întoarcă Popa într-o asemenea manieră.

Pancu îmi zicea că jumătate dintre jucătorii care au fost azi pe teren, în anii 90, nu-i lăsai să intre în vestiar, nu-i lăsai să-ți încheie ghetele”, a explicat Cornel Dinu joi seară la GSP Live.

Citește și

Mihai Stoichiță, radiografie nemiloasă. Dezvăluiri despre venirea lui Contra

-->
Previous Mihalcea a izbucnit la finalul meciului și a dat ultimatum
Next ULTIMA ORĂ O altă variantă de vânzare a clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *