Cornel Dinu, nemilos: ”Nici măcar nu seamănă cu Pinocchio”


Cornel Dinu a intrat la GSP Live după partida dintre Dinamo și FCSB, 0-3, și a făcut o analiză nemiloasă a ceea ce înseamnă echipa din Ștefan cel Mare în momentul de față.

”De ce mă pedepsești să vorbesc? Clubul la care am crescut eu nu are nicio legătură cu decadența la care s-a ajuns. E foarte simplu de așezat totul. Nu a fost niciodată o asemenea diferență între Dinamoul, că nu mai e Dinamo, ci o încropeală de la Rin, și Steaua, că tot Steaua e. Poate a fost cea mai cruntă prezență a tradiției lui Dinamo în Ștefan cel Mare. Nu a fost niciodată o asemenea diferență, mai ales în prima repriză. Steaua a avut cinci ocazii, iar Dinamo a avut una, o reluare cu latul a glumei de jucător care se numește Lazăr.

A fost o diferență totală. Per total s-a jucat direct, peste cele două cupluri de fundași. Cristea și Miron au rezistat mai bine decât bietele jaloane, nepregătite total de la Dinamo. Grigore și Popescu abia se întorc. Jucătorii de la Steaua s-au distrat cu așa-zisele speranțe ale lui Dinamo.

Dinamo a fost altceva. E Dinamoul. Acum e o batjocorire a acestei tradiții, făcută, realizată și dusă în extremul decadenței de Nevoiță! El nu are nicio legătură cu fotbalul. Faptul că a ajuns la Dinamo ar trebui să dea coșmaruri celor care l-au lăsat ca dintr-un simplu sponsor să fie omul care să folosească legenda fotbalului românesc ca pe propria afacere. Nevoiță doar a furat propria echipă și a făcut o afacere personală. A vândut baza de la Săftica familiei sale ca să fugă de ANAF.

Citește și

Mihai Stoichiță, radiografie nemiloasă. Dezvăluiri despre venirea lui Contra

Previous Mihalcea a izbucnit la finalul meciului și a dat ultimatum
Next ULTIMA ORĂ O altă variantă de vânzare a clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *