Cornel Dinu n-a ratat ocazia să-l ironizeze pe Bratu. Cu ce mare antrenor l-a comparat


Cornel Dinu este unul dintre cei mai mari contestatari ai lui Florin Bratu. El nu a fost de acord de la început ca ”Mitraliera” să vină în Ștefan cel Mare, considerându-l necopt pentru o formație ca Dinamo. El a analizat ultima înfrângere, cu Astra, 1-2, și l-a comparat cu antrenorul Barcelonei.

„E o situaţie destul de rară în istoria lui Dinamo. A fost un joc expresiv, s-au întâlnit doi antrenori cu diferenţă foarte mare de pregătire. Nici Mulţescu nu e perfect, câteodată e prea apăsat pe anumite întâmplări decât pe esenţa jocului, spre deosebire de Bratu, care explică la final, pronunţă de vreo trei ori că aceşti jucători nu au experienţă, nu au maturitate.

În primul rând, el nu are maturitate pentru ce se întâmplă cu echipa Dinamo. Nu a jucat două meciuri cu aceeaşi formulă de joc. Când n-ai o formulă de joc în etapa a opta, un anumit echilibru în a găsi jucători şi a-i omogeniza, nu ai cum să pretinzi rezultate. Mă uitam la Barcelona, joacă şapte meciuri în 23 de zile. Ce facem, măi, Florinele, măi? Ce face antrenorul de la Barcelona? Îi schimbă pe toţi de la un meci la altul?”, a declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport.

-->
Previous Flavius Stoican le-a pus gând rău ”câinilor”. Ce poreclă i-a găsit lui Dinamo
Next Cu cine se va duela Dinamo în șaisprezecimile Cupei României

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *