Cornel Dinu merge cu ONG-ul până-n pânzele albe. Contre cu un solist


Cornel Dinu crede 100% că proiectul fanilor care vor să preia clubul de la Ionuț Negoiță. Fostul antrenor și jucător la Dinamo, a avut un schimb de replici dur cu artistul Ștefan Știucă, fost concurent la emisiunea Vocea României și fan al lui Dinamo.

„Eu sunt Ștefan Știucă, din Peluza Sud. Țin cu Dinamo de 20 de ani. Da, sunt sceptic în ceea ce privește proiectul fanilor, cu ONG-ul. Dinu, care are 0,3% din acțiunile lui Dinamo, de ce nu le-a donat până acum? Zice că o va face, dar când?”, a spus artistul.

Contactat telefonic, Cornel Dinu a avut o replică dură față de suporterul dinamovist: „Ce pretenții să ai de la băiatul ăsta cu nume de pește de pradă, care ar trebui să stea pe la fundul apei? Uită-te la ochii lui! Pe vremuri aveam colegi de echipă care veneau direct de la gară. El nici măcar scuza asta nu o are. E pus acolo să confirme parafrazarea vorbelor lui Tudor Arghezi. El e un băiat cu nume de pește de pradă. Are mintea încețoșată. La revedere!”.

După ce Cornel Dinu a închis telefonul, Știucă a avut și el o replică dură: „Probabil că nu și-a luat pastilele! A avut un început abrupt de zi! Ca să cred, vreau să niște susținători puternici. Nu văd un nume de instituții care să susțină. Cine e membru? Cornel Dinu care înjură oameni?”.

-->
Previous Dezastru pentru un dinamovist pe care se baza Bratu din sezonul viitor. Ar putea lipsi până la finalul anului!
Next Venit ca o mare vedetă un jucător de la Dinamo ar putea pleca până în vară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *