Cornel Dinu: „Lăsați propaganda asta”


Cornel Dinu a reacţionat la auzul sumelor pretinse de societatea RTZ&Partners SPRL – Filiala Bucureşti, care se ocupă de insolvenţa de la Dinamo Bucureşti. Fostul antrenor a făcut o dezvăluire importantă, după ce sumele au fost dezvăluite.

Administratorul judiciar de la Dinamo Bucureşti, Răzvan Zăvăleanu, a comunicat Adunării Creditorilor sumele pentru salvarea clubului din „Ştefan cel Mare”. În trei ani, societatea poate primi peste 500.000 de euro, 250.000 de euro reprezentând o primă pentru ieşirea din insolvenţă.

Cornel Dinu a vorbit cu Răzvan Zăvăleanu şi a oferit o primă reacţie: „​Discutam cu domnul avocat Zăvăleanu, în care îmi pun mari speranţe că poate salva Dinamo, dacă se mai poate salva. Îmi pare un foarte bun jurist şi un om de calitate. Nu e vorba despre bani. Câştigă modest, faţă de cât se câştigă în meseria asta în lume. Lăsaţi propaganda asta! E puţin, pentru că omul ăsta vine de patru, cinci ori pe lună la Bucureşti, se întoarce la Cluj şi are o întreagă echipă care lucrează în sensul ăsta. Trebuie să-i plătească, pentru că e o cameră care se va strânge in speţa Dinamo.

Faţă de cât se practică în astfel de situaţii, că suntem cu toţii… Faţă de Italia şi Franţa, el e la 20% din preţurile care se practică in străinătate. Eu sunt optimist că dacă va fi lăsat în pace, ca să-şi facă treburile pur juridice…”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Citește și:

Tudor Chirilă, revoltat: ”Unde sunt postacii?”. Acuzații dure, nu scapă nici Klaus Iohannis

-->
Previous Invitat special la meciul FCSB-DINAMO
Next Ce spune Ionel Dănciulescu înaintea meciului cu FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *