Cornel Dinu la Dinamo? „Este singurul”


-->
Cornerl Dinu la Dinamo? Ionuț Lupescu este membru al programului DDB. Acesta a rămas atașat de clubul din Ștefan cel Mare, club la care a crescut și alături de care a realizat cu siguranță cele mai importante performanțe ale carierei. „Kaizerul” știe ce trebuie să facă suporterii-acționari pentru ca echipa din „Ștefan cel Mare” să aibă un viitor strălucit.

„Când eram la FRF, am făcut o mare greșeală. L-am întâlnit pe profesorul Angelo Niculescu, pe când avea vreo 85-87 de ani, dar era verde! Analiza extraordinar fotbalul românesc și mi-a părut rău că nu l-am luat consilier. Dacă nu ai bătrâni, să ți-i cumperi. De bine, de rău, la Dinamo au fost, totuși, jucători exemplari, atât ca fotbaliști, antrenori și conducători. Aș sfătui pe cei din board-ul DDB să ia legătura și să se apropie cât se poate de mult, în special în partea tehnică și sportivă cu profesioniștii din istoria lui Dinamo.

Și eu am avut divergențe cu Cornel Dinu, dar este singurul care analizează perfect absolut totul. Că îi mai place lui să înflorească puțin… ăsta este stilul lui și este de admirat. Dar când ai un om care are o experiență și o competență în astfel de situații, ar trebui să fie mai implicat. Trebuie lăsate toate dușmăniile la o parte. Știu că domnul Dinu are o anumită vârstă și poate nici el nu vrea să fie atât de implicat, dar eu mă gândesc la el, la Ionel Augustin, la Costel Orac.

„Este mult mai important decât să aduci un director sportiv”

Să se facă un sfat al bătrânilor, poate, oameni care să se ocupe de partea tehnică. Să pună un antrenor pe care îl aleg ei și să se ocupe de scouting, de aducerea și creșterea jucătorilor. Fiecare cu un sfat. Este mult mai important decât să aduci un director sportiv. Nu ai nevoie să aduci pe altcineva când ai oameni care au o astfel de experiență, dinamoviști. Am dat câteva exemple, dar mă gândesc și la Țețe Moraru, care își poate da cu părerea despre portari și sigur cunoaște toți juniorii de calitate din România.

Nea Mircea Lucescu este la Dinamo Kiev, dar și el ajută cum poate. Eu sunt aici, sunt sub contract, nu pot ajuta mai mult deocamdată. Dar sunt oameni care sunt în România și ar trebui implicați”, a spus Lupescu într-un interviu acordat jurnalistului Ovidiu Ionescu de la Telekom Sport.

 

Ionuț Lupescu în echipa lui Dinamo- anul 1989

Citește și:

”Câinii” au refăcut un fotbalist pentru mâine, dar au destule probleme de lot

Previous ULTIMA ORĂ Doi jucători dinamoviști convocați pentru Euro 2021
Next Fostul căpitan al lui Dinamo se întoarce în Ștefan cel Mare: "Mi-e drag"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *