Cornel Dinu, înapoi la Dinamo. Funcția propusă de Contra


Mister este foarte aproape de a se întoarce ca oficial la Dinamo.

Ajuns la 72 de ani, Cornel Dinu este în continuare una dintre cele mai puternice voci ale fotbalului românesc și poate cel mai important jucător din istoria lui Dinamo.

Conștient de experiența imensă pe care Mister o are atât ca fotbalist cât și ca antrenor, tehnicianul ”câinilor”, Cosmin Contra, s-a dus acasă la Dinu pentru a se împăca cu acesta, cei doi fiind certați de mai mulți ani. După o lungă discuție, ”Guriță” i-a propus lui Mister să fie președinte de onoare al clubului.

Conform surselor ProSport, Contra l-a rugat pe fostul său secund și fin, Adi Mihalcea, să intermedieze împăcarea. Mihalcea l-a sunat pe Dinu, cu care a câștigat campionatul în 2000 ca jucător al lui Dinamo, și i-a transmis ca nașul său vrea să îngroape securea războiului. Dinu a acceptat și i-a invitat pe cei doi la vila sa din cartierul Primăverii. Aceleași surse susțin că dialogul dintre Mister și Contra a durat în jur de o oră, iar după ce conturile au fost reglate, Cosmin i-a transmis lui Dinu că are nevoie de expertiza sa în calitate de președinte de onoare sau consilier pe probleme tehnice. Decizia este în acest moment la Mister, care trebuie să dea un răspuns în perioada următoare.

-->
Previous Sunt și dinamoviști care nu cred în proiectul lui Cortacero: ”Cine-i plătește?”
Next Veste EXCELENTĂ pentru dinamoviști în această noapte

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *