Cornel Dinu impresionat de doi jucători


Cornel Dinu, fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo și al echipei naționale a României, laudă doi fotbaliști de la Dinamo după înfrângerea suferită pe „Arcul de Triumf” cu Universitatea Craiova.

„Craiova a fost echipa care a părut mai bună în repriza a doua, dar tocmai îmi scriam cronica. Îmi venise în minte o asemănare interesantă la nivel de organizare pentru Dinamo. Aduce cu celebrul roman și film «Zece negri mititei». Istoria văd că se repetă. În 2005 erau 10 acționari, apoi au rămas vreo 3. Acum s-a făcut o uniune de vreo 4 acționari și mai repede decât atunci au rămas vreo 2.

Vorbind despre fotbal, pot să spun cu toată responsabilitatea că în această categorie de oameni care dispar într-o ficțiune de roman nu trebuie inclus Ovidiu Burcă. Are un merit deosebit în a crea o echipă. Astăzi a fost superioară în prima repriză, alta ar fi fost soarta jocului dacă marcau din penalty. A avut și puțin ghinion Dinamo.

Craiova a semănat în prima repriză cu mișcarea pepenilor de la Dăbuleni, o echipă previzibilă. Dar Craiova e o echipă rodată, are o forță mai mare de joc. Aici e meritul lui Burcă, o mixtură între câțiva jucători crescuți la Dinamo, Amzăr, Giafer, Borcea, și câțiva care au fost aduși sezonul trecut. Larrucea și Iglesias sunt jucători buni.

Craiova a câștigat prin experiență și omogenitate, Mitriță și Ivan au mai jucat împreună. E o echipă mai solidă. Dar Dinamo are viitorul în față cu această distribuție, mai avea nevoie și de puțin noroc. Prestația, cred eu, este promițătoare”, a spus Cornel Dinu la GSP Live.

Citește și:

FCSB – Dinamo, pe stadionul Steaua!

Previous Declarațiile lui Nicolescu despre meci
Next Posibile absențe importante la FCSB-Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *