--> -->

Cornel Dinu îl laudă pe Daniel Popa și-l compară cu Nemec: ”Nu s-a lucrat cu el”


-->
Cornel Dinu este genul de antrenor care foarte rar laudă jucătorii, dar de această dată a făcut o excepție și a vorbit despre doi jucători la care Contra a renunțat imediat cum a semnat cu Dinamo pentru a face loc spaniolilor și a celorlați jucători cu CV, dar fără vână, care au venit la echipă.

Dinu consideră că Daniel Popa putea ajuta Dinamo mai mult decât o face Adam Nemec, dacă s-ar fi lucrat la antrenamente cu el.

”Cert e că nu s-au adus numai foarte mulți, dar nu s-au adus în funcție de ce ai nevoie. Păi care e diferența între Popa și Nemec? Niște gafe infernale pentru că logica continuității selecției nu există. Au apărut niște jucători care se calcă pe bombeuri. Mi se pare foarte greu pentru Cosmin Contra să-i facă să joace rapid împreună.

Dinamo are 6-7 jucători centrali și nu are jucători de bandă. Nemec…păi nenorocirea este că nu s-a lucrat cu Popa și cu Neicuțescu. Uitați-vă la efortul făcut de Popa, așa cum este el, cu o tehnică rudimentară, dar ce efort a făcut în fața construcției incipiente a Universității Craiova (n.r. în meciul Universitatea Craiova-Chindia 0-1)”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Citește și:

Marcel Ciolacu, ironic cu Klaus Iohannis: ”Când înjură PSD, scade PNL-ul în sondaje”

Previous Dumitru Dragomir se teme de ce e mai rău: ”Asta cred”
Next Pablo Cortacero, de negăsit. Dinamo, ținută în viață de altcineva

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *