Cornel Dinu îl distruge pe Rădoi: „Aici e vorba de naşu cu finu”


România a pierdut un nou meci aseară, și chiar dacă a fost un meci amical, există multe semne de întrebare.

Prezent în studiourile Telekom Sport, Cornel Dinu l-a criticat aspru pe Mirel Rădoi. Titularizarea anumitor jucători și tactica folosită sunt considerate principalele scuze.

„Ce jucăm noi e ceva din Samba de carnaval. Dar nu aia din mişcare, aia normală care e pe Copacabana. E un fel de samba din căruţă, adică din carele alea alegorice.

E distractiv când spui că noi jucăm ofensiv. Nu avem cum să jucăm ofensiv, când noi nu avem nicio combinaţie ofensivă. Nu există nicio premeditare, să vezi că există un grup de 3-4 jucători care au un anumit automatism. Munca este total diferită de selecţioner, faţă de antrenor. Dar nu ştiu cât a fost antrenor Rădoi, ca să devină selecţioner.

Faptul că ne-au bătut în ultimele două jocuri echipe de după locul 90 în clasamentul FIFA spune de la sine nu numai capacitatea fotbalului nostru la nivel competiţional internaţional, care este clară, însă spune foarte mult de ceea ce înseamnă capacitatea noastră.

„Nu poţi să pui la echipa naţională pe Rădoi, care până atunci nu a antrenat pe nimeni, nu se ştie când a terminat liceul, că şi asta contează foarte mult”
Nu are experienţa asta deloc. Cred că e un chilipir, un breloc pe care şi l-a pus acolo directorul tehnic Stoichiţă, ca să îşi compenseze şi el, spre apusul carierei, că ia şi decizii în favoarea fotbalului românesc.

E director tehnic şi alege antrenor, după ce a mai avut şi nenorocirea aia cu Daum. Nu poţi să pui la echipa naţională pe Rădoi, care până atunci nu a antrenat pe nimeni, nu se ştie când a terminat liceul, că şi asta contează foarte mult”, a declarat, în exclusivitate pentru Telekom Sport, Cornel Dinu.

Despre convocarea lui Andrei Vlad:

„Aici e vorba de naşu cu finu. Finu Rădoi. Îl aduce pe Olaru şi pe Tănase, ultimul nici nu este de acest nivel. Gafa lui zice tot, asta ne mai trebuia. Naşu şi finu, şi am zis tot. Mâine să vină ofertele în presă, practic din ăstea româneşti”

Citește și:

Sfat către suporteri: ”Să se roage de Badea”

Previous Badea: „Vor fi negocieri cu jucătorii”
Next Ioan Niculae, la Dinamo?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *