Cornel Dinu îl DISTRUGE pe Negoiță după anunțul de astăzi


Cornel Dinu a fost singurul om care a avut curajul să-l conteste public pe Negoiță după anunțul lui ferm de astăzi când a spus că Dinamo e foarte aproape de faliment.

”Într-un fel nu mă mai surprinde nimic la reacțiile pe care le văd în societatea românească, lovită aparent mortal de acest virus… Pentru că virusul acesta de fapt amenință și ia dintre noi niște nevinovați! Vinovații rămân în continuare.

Țara asta a avut virusuri mult mai puternice și le poartă în continuare: mă refer la virusul hoției, al înșelăciunii, al oportunismului politic, care distrug învățământul, sănătatea, justiția… Cine nu e cu noi e împotriva noastră și trebuie băgat la pușcărie… Deci vorbim despre virusuri mult mai puternice și mai contaminante care distrug existența poporului român.

După 2009, 2010, un director economic care era la Dinamo a spus că nu trebuie plătite impozitele și s-a ajuns la 20 de milioane datorie la stat. Cine a profitat? Tocmai acest domn Negoiță, care acum face acest strigăt de disperare de maniera celebrelor amenințări nord-coreene și de o micime umană și o poltronie înfiorătoare.

Citește și:

Ministerul de Interne îl blochează pe Gigi Becali

Previous Detaliul care o poate salva pe Dinamo de la faliment
Next Mișcarea lui Bălănescu. Sorescu pleacă pe o sumă incredibilă. Cine urmează

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *