Cornel Dinu îl critică pe Dănciulescu. Ce îi reproșează


Ionel Dănciulescu a făcut aseară o declarație în care a dat de înțeles că se gândește să plece de la Dinamo și i-a dat prilejul lui Cornel Dinu să-i reproșeze mai multe lucruri lui Danciu-gol.

El a mai făcut o astfel de declaraţie, mi se pare că prin decembrie, dar atunci se pregătea de colinde. Avea alte preocupări. Acum sper să nu fie din nou un avertisment din ăla coreean. Al 520-lea avertisment că pleacă. Eu cred că el ar trebuie să fie mult mai implicat în tot ce înseamnă deciziile care se iau la Dinamo. Pentru că are o anumită experienţă, provine dintre jucătorii care au evoluat la Dinamo pentru o perioadă mai mare de timp.

Însă probabil că sunt nişte numulţumiri pentru că nici el, din câte îmi dau seama, nu ştie ce vrea să fie, ori antrenor, ori conducător, ori una, ori alta. Eu rămân la părerea mea că are calităţi şi de antrenor, dar pentru asta trebuie să rişti şi să-ţi asumi nişte riscuri! Să ieşi la luptă, adică să antrenezi echipa. Are nişte calităţi din punctul ăsta de vedere. Am senzaţia că în ultimul timp s-a complăcut mai mult la o cafea unde vorbea cu jucătorii. Dacă unul zice aşa, ne aşezăm la o şuetă prin spate şi avem cu totul altă părere.

Ori aici lucrurile trebuie să fie clare! Când ştii că ai o anumită capacitate, când ştii că poţi să faci nişte lucruri foarte importante te implici real. Părerea mea e că din acest punct de vedere Danciu nu s-a implicat, nu şi-a asumat nişte decizii”, a spus Cornel Dinu, potrivit TV Telekom Sport.

-->
Previous Miriuţă, declaraţii INCREDIBILE. Ce crede că-i lipseşte lui Dinamo
Next ANUNȚ CATASTROFAL pentru dinamoviști. Ce se va întâmpla în vară dacă nu vine Borcea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *