Cornel Dinu îl atacă pe Iuliu Mureșan: „Aducem unul care a dus echipa în insolvenţă?”


Venirea lui Iuliu Mureșan nu a fost văzută cu ochi buni chiar de toată lumea. Cornel Dinu, o voce importantă în rândurile dinamoviștilor consideră că punerea în funcție a lui Iuliu Mureșan nu este cea potrivită.

„De un an şi jumătate vorbesc în deşart. Ce am spus eu s-a adeverit. Ce s-a întâmplat cu spaniolii, ce lovitură de bani au pus la cale cu Melero Marin ălă şi cu colaboratorii români pe care i-a mai avut. Am dat şi nişte soluţii cum vedeam eu. Insolvenţa e destul de periculoasă. Le urez succes.

,A salvat clubul? Încearcă să-l salveze. Domne’, mă gândeam şi eu că e o întoarcere nefastă la istorie. UTC-iştii de ieri sunt milionarii de azi. S-au consolidat din toate punctele de vedere. Dacă pe timpul ăla era, luptăm, muncim, ţara să o apărăm, acum luptăm, muncim, ţara să o furăm.

Nu mă mai surprinde nimic la ce se întâmplă. Grupul de la Cluj are o rezonanţă în România, au o coeziune între ei. Este adus să salveze clubul de la o insolvenţă foarte grea, dar ca să aduci de la Cluj la Dinamo pe unul care a sfidat întotdeauna Dinamo? Mă refer la Iuliu Mureşan, care spunea cineva, cât au fost banii lui Paszkany, totul a mers bine. Aducem unul care a dus echipa în insolvenţă? A scos-o avocatul. Ieşirile din insolvenţă sunt îndoielnice.”, a declarat Cornel Dinu, potrivit Realitatea Sportivă.

Citește și:

Gabi Tamaș înaintea duelului cu Dinamo: ”Am meci, apoi îmi iau costumul și vă explic”

-->
Previous Declarație înainte de meci: "Să le dăm cât mai multe goluri, și 9, dacă putem"
Next ESTE TIMPUL VOSTRU!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.