Cornel Dinu îl atacă dur pe Cornel Sfaițer


Cunoscut pentru stilul său acid de a spune lucrurilor pe nume, Cornel Dinu l-a ironizat dur pe Cornel Sfaițer, omul care a spus că a discutat cu Negoiță pentru un post de conducător la echipa din Ștefan cel Mare, dar și că are rețeta pentru a duce Dinamo acolo unde îi este locul.

„Știu că Șfaițer e dinamovist și un băiat minunat, dar mă surprinde când spune că are rețetă pentru că eu îl știam om de afaceri nu bucătar.

Legat de ceea ce fac directorii sportivi la noi, am să dau un exemplu din anii ’90. Foggia îl avea antrenor pe Zeman și director sportiv pe nobilul Pavone, crescut la Milan. Pavone mi-a povestit că a adus toată generația de excepție de la Foggia umblând prin ligile inferioare, pentru a aduna jucătorii care au format acea mare echipă. Dacă nu mă înșel prin 1992 sau 1993 a fost declarat cel mai bun director sportiv din Italia.

Din păcate, la noi, directorii sportivi sunt un fel de antrenori cu pontaj pe bancă, chipurile așa dă bine”, a declarat Dinu, în exclusivitate pentru GSP.RO.

Citește și:

Andone: ”Sunt deja un antrenor bătrân”

-->
Previous Andone: ”Sunt deja un antrenor bătrân”
Next Cine l-a refuzat pe Ionuț Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *