Cornel Dinu îi ia apărarea lui Rednic: ”Ce să facă?”


Dinamo a ajuns la 15 meciuri fără victorie și tot mai mulți se tem că echipa nu se va mai putea salva de la retrogradare în acest sezon. Cornel Dinu este de părere că vina principală este a fotbaliștilor.

”Stai așa, stop! Dinamo nu este o echipă! Dinamo este un grup de oameni care poartă același tricou… Nemeritat… Nemeritat îl poartă practicanții ăștia de imitație a fotbalului.

Incapabili să reacționeze indiferent de schimbările pe care le face Mircea Rednic… Tactic, în sistemul de joc, ca poziționare a unor jucători în teren sau efectiv în timpul jocului pentru a da alt curs jocului…

Degeaba a intrat Ivanovski în locul lui Itu, Torje în locul lui Radu, Ehmann în locul lui Bordușanu, Vestenicky în locul lui Nunic, Rednic a încercat și cu două vârfuri și tot degeaba. Calitatea jucătorilor n-o poate schimba…

Din păcate nu s-a putut discerne niciun fel de automatism, de traseu, de combinație lucrată la Dinamo. Numai din inspirații personale, greu de realizat la valoarea actualilor jucători, nu se poate câștiga un meci, vedeți ocazia imensă a lui Cosmin Matei… să-l învețe Mircea Rednic să dea gol din șase metri?!”, a declarat Cornel Dinu pentru FANATIK.RO.

Citește și:

Ce s-a ales de Magaye Gueye: ”El m-a ajutat”

-->
Previous Suporterii au intrat peste jucători. Mesajul transmis plus decizia lui Rednic
Next I-a fost decisă soarta lui Rednic la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *