Cornel Dinu îi distruge pe jucători: „N-au nimic în comun cu fotbalul”


Dinamo a pierdut un nou meci în Liga 1, al optulea în ultimele zece partide și al șaptesprezecelea din cele 30 de meciuri din sezonul regulat.

După meci, Cornel Dinu, o voce puternică pentru suflarea alb-roșie l-a atacat pe Mario Nicolae din cauza transferurilor ratate făcute de acesta.

„Acest popă de Tanacu a adus jucători de toată jena, zero absolut, morsa Morsay inexistentă, Akpala Alpaca de râsu’-plânsu’, Nepomuceno nepotriviteno, ăsta nu putea decât să meargă pe teren și la Petrolul acum câțiva ani, chiar și portarul ăsta cu nume de nepronunțat, au tras ăia de la CFR Cluj în el etapa trecută, n-a apărat el, s-a văzut acum că nu știe nici să se plaseze la cornere, o păcăleală și el… Nenorociri de așa-ziși fotbaliști care n-au nimic comun cu fotbalul.

Decât să aducă jucători nejucători ca panaramele astea, credinciosul necredincios de la Tanacu, trebuia să se mulțumească cu cutia milei, reprezentată de salariu, decât să vâneze procente la transferurile astea catastrofale care n-au nimic comun cu fotbalul de performanță și fac de rușine ce a mai rămas din Dinamo”, a spus Cornel Dinu pentru Fanatik.

„Este inadmisibil să se ocupe Marius Nicolae de manageriatul sportiv, iar Marius Niculae, care l-a refuzat pe Ionuț Negoiță când l-a chemat să lucreze cu oamenii lui de la club, să privească la televizor dezastrul lui Dinamo. Am impresia că cineva își bate joc de miile de suporteri care au dat și dau bani să salveze financiar echipa și această adunătură de așa-ziși fotbaliști este incapabilă să se salveze sportiv”

Și cel mai mult mă doare că în numele acestor aproape 15.000 de suporteri dinamoviști, se pare că unul sau doi, așa cum se întâmplă la români, care n-au jucat fotbal nici în curtea școlii, în copilărie, și nu-i vorba de Elias, iau ei decizii. Dezastruoase, după cum se vede”, a mai adăugat „Procurorul”.

Citește și:

Președintele Sanitas București cere demisii după evacuarea Spitalului Foișor: ”Opriți-vă! Ajunge!”

-->
Previous „În timp ce ție îți cânta ”Babanu”, lui îi cânta toată Cetatea Eternă a Romei.”
Next Răsturnare de situaţie în cazul antrenorului la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *