Cornel Dinu iese la atac: ”Petarde”


-->

Cornel Dinu a vorbit în această seară la Digi Sport despre posibila vânzare a lui Dinamo.

„E de apreciat efortul suporterilor. Cinste lor, le apreciez gestul. Am niște rezerve, e bine să ne uităm în timp, dar efortul lor e de apreciat. E un moment de referință în fotbalul nostru, care are probleme deosebite. Soluția cu suporterii era binevenită.

Ce s-a vehiculat acum, că vor să cumpere Dinamo, au fost mai mult petarde, propagandă, ieșire în relief a unor așa-zise personalități. Nu cred că cineva e în măsură să preia Dinamo. Fanii trebuie să înțeleagă că ei nu pot decide. Ei pot avea o imagine, un cuvânt în tribună, sau când lucrurile merg rău să fluture niște batiste albe, ca în Spania.

Cert e că Dinamo e un brand care nu valorează nici în glumă 1 euro sau câteva milioane. E un brand de mare valoare dacă știi să-l pui în valoare. Știu foarte bine situația tocmai de la cei care au făcut auditul. Sunt 3-4 milioane de euro de plătit, niște datorii, dar ca să faci performanță la Dinamo trebuie să investești 8-10 milioane de euro. Cine vrea să preia trebuie să se gândească la Dinamo”, a spus Cornel Dinu, la Digi Sport Special.

Citește și:

Ultimele detalii despre primul amical post-coronavirus, Dinamo – Rapid. Măsuri speciale

Previous Detalii despre vânzarea lui Dinamo și Jose Melero Marin
Next Zi decisivă pentru vânzarea clubului. Condiția pusă de Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *