Cornel Dinu i-a desființat pe acționarii Red&White


Cornel Dinu nu vede cu ochi buni situația de la Dinamo, chiar dacă ea a fost preluată în iarnă de noi acționari. Acesta îi critică pe Eugen Voicu și Andrei Nicolescu și nu crede nici în campania de transferuri pe care echipa o desfășoara în această perioadă.

”Nu m-a sunat absolut nimeni și nu vreau să mă sune. Dacă ar fi avut intenții reale fotbalistice și nu de ambiții deșarte, așa cum le are acest refuzat de fotbal Nicolescu, cel puțin domnul Voicu a fost corect. A zis că nu se pricepe la fotbal. Ce cauți acolo? O fi finanțist. Am citit că Eugen Voicu ar fi fost sculer matrițer și după că ar fi intrat la Drept sau Finanțe. Înseamnă că noi n-am făcut niciun pas. Suntem tot la primul vers din imnul național, „Deșteaptă-te, române”.

Un lucru de acest gen se petrecea și în anii ’46-’47, când nu trebuia să ai C-ul sau altceva, deveneai automat licențiat pentru că lucraseși la Grivița Roșie, eu știu, strungar, forjeur sau așa mai departe. Dă-mi voie să am mari rezerve. Dacă ar fi vrut să mă sune, m-ar fi sunat când au venit la Dinamo. Figuri de bâlci fără niciun fel de acoperire și de logică. Măcar un „Ce faceți, domnule Dinu, ce părere aveți?” Nimic! Am și eu vreu 45-50 de ani la Dinamo. (n.r. – A recunoscut domnul Voicu că a făcut o greșeală că nu v-a sunat) În momentul în care faci greșeli, ele se adună. Când se fac mai multe, cum se fac acum, din punct de vedere managerial, la Dinamo, situația poate fi tragică”, a declarat Cornel Dinu la emisiunea EXCLUSIV Dinamo de la prosport.ro.

Acesta l-a criticat și pe noul director sportiv, Gabriel Glăvan, care a fost scouter în trecut la mai multe echipe.

”Sunt fel de fel de comentarii, de vorbe care se anunță pe la colțuri, dar eu judec doar ceea ce se întâmplă pe teren. S-a dovedit până acum, deși au jucat cu trei echipe care vor fi mai mult ca sigur în play-off, că se vede o diferență între capacitatea lotului de la Dinamo și celalalte echipe. Nu s-au făcut investiții reale care să crească valoarea lotului. Abdallah nu știu de unde a fost adus. Am văzut că sunt o pleiadă de oameni care au completat staff-ul de conducere, plus un căutător de talente care n-a fost prins vreodată în ofsaid sau să bată vreun corner. În România se poate emite orice. Pe mine mă încearcă un zâmbet”, a declarat Dinu.

Citește și:

Mihaela Tatu a suferit de depresie: ”Am găsit bucurie în alte activități mai domoale”

Previous Pierdere mare pentru Burcă la meciul cu U Cluj
Next Informații importante despre transferuri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *