Cornel Dinu face praf un jucător: ”Merge ca fetele de la Căpâlna”


Legenda lui Dinamo, Cornel Dinu, s-a ținut de promisiune și s-a uitat mai atent la meciurile echipei din Ștefan cel Mare după ce Florin Bratu a spus că ”este simpatic și că îl așteaptă să îi învețe să joace șotronul”. Mister nu a ratat ocazia să-l atace pe antrenor și s-a luat de unul dintre jucători.

„Am văzut un lucru total ieşit din comun în ceea ce priveşte capacitatea managerială de la Dinamo. Cum să îi dau eu lui Katsikas, care merge ca fetele de la Căpâlna, 3 metri în față 5 metri în spate, cum să îi dau ăstuia salariu mai mare decât tot restului apărării? Păi l-a scăpat pe croatul ăla (n.r. bosniacul Koljic), nu a înțeles nimic. Nu se poate atâta nepricepere în a evalua un jucător. Dacă pierd cu Katsikas, de ce să nu pierd cu Ciobotariu? Lasă-l să joace, mai rău îl zăpăceşti dacă îl scoţi. Ce se poate întâmpla? Cu Katsikas rişti chiar să iei mai mult de trei goluri.”

 „Uitați-vă la Popescu cum stă pe picioare la faza asta… Săracul, stă ca la defilare! El trebuie să aibă o poziție joasă, să aibă reacție. Asta se învață de la copii și juniori. Uitați-vă și la marea achiziție Delorge cum e lăsat în urmă. Aleargă de parcă are saci în spate… de Gorj mai degrabă!” Cornel Dinu, despre golurile înscrise de Mitriță

-->
Previous Borcea s-a întors în România. Ce șanse sunt să investească la Dinamo
Next La Dinamo mai vin doi jucători. Ce-și dorește Bratu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *