Cornel Dinu face praf strategia ”câinilor”. Ce acuză


Așa cum v-am anunțat astăzi, Mihai Neicuțescu va pleca săptămâna viitoare în Polonia pe o sumă derizorie, 120.000 de euro. Asta în condițiile în care Dinamo are mari probleme în ofensivă și se caută un vârf liber de contract.

Cornel Dinu a sesizat strategia extrem de proastă a ”câinilor” încă de marți.

”Rednic a adus vreo 20 de jucători, de prin octombrie. De data aceasta sunt aduşi 16 jucători, fără niciun fel de noimă. Cum s-a gândit acolo? S-au adus zece jucători care sunt de play-out şi Moura şi Klimavicius şi Bejan şi Sin şi Răuţă şi Bru şi hai să mă opresc, că am zis deja şase. Toţi aduc nişte jucători mai ca lumea, numai la Dinamo nu se găsesc. Bun, nu găsesc să aduc , închei această suliţă care mi-o bag în coaste şi mentalitate. Merg cu jucătorii mei tineri, nu aduc de afară decât dacă sunt nişte interese meschine şi ar fi bine de calculat şi spus adevărul pe faţă.

Hai să merg pe băieţii aceştia tineri, decât să aduc tot felul de rebuturi care nu au jucat de cinci, şase luni pe afară. Îl am pe Neicuţescu, îl pe Moldoveanu, îl am pe Popa. Alo, măi Răduţă, măi Iorga! S-a terminat antrenamentul, i-ai pe toţi şapte şi mai faci o oră jumate cu ei, să vezi cum cresc jucătorii şi nu mai ajung la Fortes de la divizia a treia şi merg cu copiii mei crescuţi”, a spus ”Procurorul” conform Telekom Sport.

-->
Previous Ricardo Grigore povestește ce le-a transmis Dusan Uhrin: ”Asta vrea de la noi”
Next Prima reacție oficială după incidentele de la Balotești: ”Asta s-a întâmplat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *