Cornel Dinu, extrem de DUR cu proiectul DDB. Ce a putut să spună


Fostul fotbalist și antrenor al echipei Dinamo, Cornel Dinu, a desființat proiectul ”Doar Dinamo București” și a adus acuze destul de grave celor care sunt în spatele acestui proiect. De precizat că Dinu susține proiectul ”Dinamoviști pentru Dinamo”.

„Pe hârtie, toate arată bine. Când ne apucăm e mai greu. A apărut şi acest „Doar Dinamo Bucureşti”. E o formă exagerată de apreciere, ca să nu spun mai rău. Nu există „Doar dinamo Bucureşti”, există Steaua Bucureşti, Universitatea Craiova, Cluj. Se putea spune „Suntem Dinamo Bucureşti”. Nu mai dau idei, pentru că sunt puţine la băieţii de acolo.

Au transformat Peluza Cătălin Hîldan în business. Lui Vaişcovici şi lui Cristian Hîldan să le dea Dumnezeu sănătate. E bine că nu mai apar Tararache şi Elias în faţă, dar ei sunt în spate şi pericolul rămâne acelaşi. Scindarea era de mult timp făcută între ei.

Proiectul e făcut după un proiect european. Fotbalul moare încet, dar sigur. Mercenari nu mai sunt ca să salveze echipe, pentru că i-am băgat în puşcărie. „Dinamovişti pentru Dinamo” a deranjat. Ei vor să strângă nişte bani, să căpuşeze. Vor să mai dea o palmă la un cameraman, să stea la căldurică”, a spus Dinu, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

-->
Previous Bratu i-a servit o replica acida lui Mutu
Next Nemec îi păcălește pe cei de la FCSB? Ce are de gând atacantul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *