Cornel Dinu, dezvăluiri: ”Spaniolii s-au întrebat”


Cornel Dinu laudă pentru prima dată proiectul nou de la Dinamo al spaniolilor dar i-a atacat din nou pe Bogdan Bălănescu și Iorga și a dezvăluit un episod din autocarul echipei care i-a șocat pe fotbaliștii iberici.

”Cert este că se dovedește că drumul este lung de la echipa Dinamo a lui Negoiță, Bălănescu, Iorga și tot felul de dezastre cu impresari greci, până la Dinamo cu acești urmași ai lui Franco și Santiago Bernabeu. E greu, pentru că mixtura aceasta are nevoie de timp.

Din punct de vedere valoric și ca educație a mijloacelor fotbalistice pe care le folosesc, spaniolii sunt, incontestabili, net superiori jucătorilor noștri. Din informațiile pe care le am, sigur că poate deranjez, dar am jucat și eu pe acolo, am fost și președinte, antrenor, conducător, se pare că și comportamental, băieții ăștia sunt niște veritabili profesioniști față de jucătorii români.

Să ne imaginăm că vin de la Mediaș, cu autocarul, iar spaniolii se duc frumos la benzinărie, își cumpără apă minerală, în timp ce românii vin cu punga cu sandwich-uri și dulciuri. Iar ăia, normal, se miră puțin… Sunt profesioniști sau ce sunt??? Până faci o echipă competitivă, îți trebuie timp. Și o claritate a jocului, care a lipsit cu UTA”, a declarat Cornel Dinu.

Citește și:

Nicușor Dan bagă spaima în cei din Primărie. Se anunță zgomot de cătușe

-->
Previous VIDEO Ședință fulger în parcarea stadionului Dinamo. Cortacero, dezamăgit
Next Jucătorii dau detalii despre restanțele salariale: ”Nu m-am uitat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.