Cornel Dinu, dezvăluiri INCREDIBILE: ”Afront la adresa poporului român”. Ce are de gând să facă


Fostul mare jucător al lui Dinamo, Cornel Dinu, trece printr-un linșaj mediatic din partea lui Adrian Thiess, după ce a anunțat că are de gând să preia Dinamo odată cu suporterii. După ce intermediarul vânzării lui Dinamo unui grup secret din Orient l-a făcut sifilitic într-un interviu în această dimineață, el i-a răspuns acestuia.

„Ultimele elucubrații ale lui „Thiess-Piss” nu fac altceva decât să mă confirme. Că avem de a face cu o hienă fără scrupule capabilă să calce în picioare, pentru a câștiga câțiva arginți, și simbolul acestui popor, geniul Mihai Eminescu. Există o justiție imanentă care îl pedepsește fiindu-i ușor sesizabile minciunile.Ca orice canalie se dă singur în vileag.

Păi dacă fondul de investiții pe care îl reprezintă are capacitatea și dorește să achiziționeze așa cum a spus, 90% din societatea Dinamo, mai conta infimul 0,000%? Și să sfideze evidența oferindu-mi chipurile cu generozitate câțiva țechini, așa cum susține. E la mintea cocoșului că nu aveam cum să-l caut pe acest tâlhar al valorilor românești pentru că aceste acțiuni sunt pentru mine doar simbolice. Dar și fără preț, mai scumpe decât orice pe lume. Mă identific prin ele așa puține cum sunt cu istoria acestui club respectând memoria înaintașilor mei fotbalistici.

Dar ce să te aștepți de la un conglomerat de mizerie pe care doctorul Sorin Oprescu l-a dat afară din postura de angajat al Primăriei după ce a aflat de la conducerea multinaționalei Skoda, unde l-a trimis să propună un „joint venture” pentru a construi în comun autobuze, că cerut din plecare un comision de milion de dolari pentru el.

Și tot Dumnezeul de deasupra noastră ne-a protejat făcându-l să-și dea arama murdară pe față. Aș putea să-l dau în judecată nu pentru că m-a făcut sifilitic pe mine, ci pe luceafărul trăirilor românești, Mihai Eminescu. Lovind astfel în identitatea neamului nostru, ceea ce echivalează cu o crimă. Dar m-aș murdări să văd o asemenea creatură grotească.

Îi știu buni români pe domnul Badea și pe domnul Negoiță, dar în urma acestui afront la adresa poporului român sunt tare curios dacă îi vor mai deschide ușa acestui nemernic. La fel cum mai cred că neamul nostru nu și-a pierdut demnitatea și îl va așeza unde îi este locul, pe acest zeflemitor al valorilor românești ce n-are nimic în comun prin ceea ce afirmă și face cu românii și România eternă și adevărată.

Afirmațiile lui despre Eminescu sunt atât de grave încât nu numai eu ar trebui să fiu mâhnit, ci toată suflarea românească. De aceea nici nu am vrut să mă joc cu epitete în scris, așa cum obișnuiesc. Când e vorba de Eminescu nu se glumește! Și orice atac la adresa lui este un atac ca o crimă la adresa poporului român”, a declarat Cornel Dinu, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Previous Un mare dinamovist VREA să fie socios: ”Aș da o sumă lunar”
Next DINAMO nu e de vânzare de fapt! Ce s-a întâmplat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *