Cornel Dinu, dezvăluiri despre Negoiță și Șerdean: „Inginerie”


Cornel Dinu a vorbit despre situație de la Dinamo și a explicat de ce Șerdean este principalul vinovat, alături de Ionuț Negoită.

„Situația la Dinamo este cruntă! Asta, pe mine mă revoltă! Mă macină ce se întâmplă la Dinamo. Sunt prea multe lucruri ascunse, clare ca lumina zilei și care trebuiau prezentate. Să spună cineva «Terminați cu derbedeii ăștia! Sunt niște escroci». Unul dintre principalii vinovați este chiar acest vânzător (n.r- Ionuț Negoiță). Când au apărut Cortacero și Melero am întrebat și eu prin Spania. Craioveanu mi-a zis «Era casier, îmi dădea salariu. Nu au bani nici să treacă strada!». În martie s-a întâmplat asta. Totul a fost o imensă păcăleală, o inginerie.

Șerdean sfida aseară într-o manieră infernală! Vorbea de educație, de cei 7 ani de acasă, de Cortacero… Cum să am încredere în acest aducător de spanioli?

Fanii s-au gândit că scapă de dracul, dar nu și-au dat seama că vine fratele său, adică spaniolii. Aici e vorba de așa-zisele inginerii financiare, iar Șerdean este creatorul acestei inginerii. Coaforul care deținea acțiunile avea un capital de 200 de lei și s-a mărit la 2.400 de lei, prin venirea lui Cortacero. Investiție mare de tot… I s-au dat 72% din acțiuni, dar în postura de asociat administrator unic. Cu clauza că el nu poate să cedeze acțiuni fără acordul coaforului, adică al lui Negoiță. Ăsta este celălalt adevăr înfiorător de care s-a folosit Negoiță. E înfiorător ce a făcut Șerdean! A inventat această inginerie.

Contra a venit și a vorbit cu mine. Am discutat 3 ore între patru ochi și foarte puțin despre spanioli. Mi-a zis că nu știe cine e Cortacero și că îl știe pe Melero Marin, cu care a lucrat la Getafe. Problema care se pune este că el nu a avut nicio legătură cu Cortacero. El a fost pe relația cu Melero Marin”, a declarat Cornel Dinu la Digi Sport.

Citește și:

TUPEU inimaginabil. Șerdean îi amenință cu poliția pe cei care țin Dinamo în viață

Previous TUPEU inimaginabil. Șerdean îi amenință cu poliția pe cei care țin Dinamo în viață
Next DDB face apel la DNA în cazul Șerdean. Ardeleanul e anchetat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *