Cornel Dinu, dezvăluiri despre Cătălin Hîldan: ”Eu am făcut asta”


18 ani cu Hîldan în suflet pentru suflarea dinamovistă. 18 ani care s-au scurs prea repede fără ca cineva să-i mai calce pe urme Unicului Căpitan ca ambiție, determinare și stilul său de a da totul pentru culorile acestui club. Cornel Dinu l-a cunoscut foarte bine și face dezvăluiri din perioada în care îl antrena.

„Era un copil de o calitate extraordinară, unul dintre puţinii care au dus mai departe spiritul de sacrificiu al lui Dinamo în teren. A avut, din păcate, un destin tragic, ce putea fi evitat. Un băiat de suflet, un om de caracter, de pus la rană. Visul lui era să ardă până la ultima picătură de energie în fotbal.

Eu l-am numit direct căpitan, după plecarea lui Ionuţ Lupescu, nu l-a ales niciun vestiar. A luat-o ca pe o obligaţie pentru a duce echipa să câştige, nu a comentat în niciun fel. El nu avea în cap decât ideea de a câştiga, Cătălin nu ştia altceva. Cuvântul eşec nu-l cunoştea. Era un învingător înnăscut. Face parte din panoplia de aur, de sacrificiu pe care a avut-o Dinamo. Gen Vasile Alexandru, fraţii Nunweiller, Ghergheli, el este continuatorul acestei linii de jucători de excepţie”, a declarat Cornel Dinu pentru fcdinamo.ro.

Citește și:

Un fost atacant al ”câinilor” își strigă durerea: ”Ăsta e marele meu regret”

-->
Previous FOTO Mesajul emoționant al lui Cosmin Contra pentru Cătălin Hîldan
Next Previziuni sumbre în ceea ce privește un fotbalist important al "câinilor"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *