Cornel Dinu, dezvăluiri despre Ana Maria Prodan: ”Nu-i așa?”


Cornel Dinu a reacționat astăzi pentru gsp.ro după ce Ana Maria Prodan a declarat ieri la GSP LIVE că pentru ea, fostul mare jucător dinamovist a murit.

„Blesteamă să moară de cancer pe toți cei care o critică și e lăsată în pace… Minte, sfidează, se bagă unde nu-i fierbe oala să se îmbogățească precum un corb din hoitul fotbalului românesc, împrăștie uitarea morții asupra celui care i-a spus cine e, dar e credincioasă!… Și are confident călugăr!

Deci se căiește și la câte face în continuare cred că are duhovnicul în casă. Dacă așa se comportă un creștin ce-și mai face și propagandă că ar fi și practicant, atunci vai de credință! Îi cântăm prohodul.

Recunosc, i-am scăpat „concubinul” din acte, săracul, din cătarea sârbilor pe care încercase să-i păcălească la pariuri. Pentru așa ceva Mile… îi punea în rigolă. Mă rugase nașu Iulian Chiriță din Târgoviștea mea natală.

M-a amenințat cu Tribunalul, că mint. Nu m-a dat în judecată. Știa că am dreptate. Cred, reușito, că „mă divinizai”! E.. Eram tânăr, nu-i așa, „ziaricio”? Școală mai nimic, farmec de femeie în casă, nu puteai să ai decât tranzit pe culmi.

Acum, Iași, Chiajna, Călărași… Ești ruptă de acolo. Dincolo și-au dat seama ce-ți poate pielea. Plăteai doar tu, și imediat bye-bye! Ți-a rămas, ce-i drept… bonne pour l’orient (n.r. expresie peiorativă, care se referă la practici pretabile în țările subdezvoltate). Să-ți fie numai de bine…

Dar pentru că gura păcătosului adevăr grăiește, singură recunoaște că partenerul cu acte de soț mânca în Germania la restaurantul croatului unde se făceau pariuri. Se pare că el doar trecea pe acolo și molima nu s-a luat de el. Bravo națiune, aici am ajuns!

Dacă tot m-ai omorât n-ar fi mai bine să nu-mi mai pronunți numele? Altfel ți-o vei lua de fiecare dată, reușito!

Când ai să încetezi să mai spui minciuni despre mine, nu voi mai spune nici eu adevăruri despre tine. Cred că ți-o luai și de la Răzvănel (cum îl alintă Porumboiu) Boanchiș. I-ai luat banii de la gura familiei prin Tribunal, că mi-a luat apărarea, hapsâno!

I-ai sărit în ochi și cu drăgălășenii false astă vară când era cu soția și cu fiica pe terasă la Mamaia. Ce era să facă: s-a dat gentleman! Eu sunt doar cu Merlin! Gentleman get-beget. Dar pentru tăticul lui mârâie și sare. Dacă mai erau lupii Nero și Prinți, erai brodată”, a fost mesajul lui Cornel Dinu transmis către Anamaria Prodan.

Citește și:

Război fără precedent Dinamo-Sepsi. Ce s-a întâmplat astăzi

-->
Previous VIDEO Dialogul lui Alexandru David cu omologul său de la Sepsi
Next Dialog între Gigi Becali și Alexandru David pe tema Mattia Montini

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *