Cornel Dinu despre un jucător al lui Dinamo: ”Parcă ar fi din ISIS”


Fostul mare jucător al lui Dinamo, Cornel Dinu, a vorbit în stilu-i caracteristic despre ultimul meci al roș-albilor câștigat pe teren propriu și despre șansele ”câinilor” de a ajunge în play-off.

„Dinamo va prinde doar umbra play-off-ului, lucru care s-ar putea confirma în februarie. Echipele care sunt deasupra lui Dinamo sunt, incontestabil, net superioare ca dinamică de joc, ca prestații și ceea ce înseamnă o incontestabilă coeziune de joc.

Jocul a lăsat mult de dorit. A fost un ritm lent, care putea fi salvat doar dacă era ceață. Din păcate, a fost o mișcare de desene animate a jucătorilor celor două echipe.

Șerban e un băiat foarte reușit, dar nu știu ce caută la Dinamo. Există această tendință, ba imităm pieile roșii cu atâtea tatuaje, mai nou văd că imităm și bărbile. Bine că n-a mai apărut și Maftei. Parcă ar fi din ISIS.

I-am oferit lui Rednic soluția de a juca cu Steliano Filip în centrul mijlocului terenului. Ar putea fi mai util, dar cu o anumită educație, cu o anumită pregătire. Aici e un jucător mai agresiv, cu un bun bagaj tehnic. În banda stângă e mult mai stingher”, a declarat Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Previous Cosmin Contra, mesaj foarte dur pentru Vasile Miriuță
Next ”U” Cluj nu e o echipă oarecare. Ce jucători experimentați are în lot

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *