Cornel Dinu, despre cum s-au adus jucătorii la Dinamo. Acuzații grave!


Cornel Dinu a oferit un interviu exploziv în care a făcut dezvăluiri incredibile despre cum au fost aduși jucători la Dinamo, dar și de ce au fost îndepărtați sau împrumutați tinerii de viitor ai echipei. El spune că actualul selecționer al României, Cosmin Contra, a adus jucătorii împreună cu fostul său colaborator de la Petrolul, Mario Nicolae și cei doi l-au păcălit pe Ionuț Negoiță.

”Au fost aduși străini aflați încă în convalescență, expirați și jalnici pe teren. Katsikas e lent chiar și pentru Sirtaki. Salomao nu driblează pe nimeni și nu aleargă nici măcar ca o trotinetă ci ca o tricicletă a copilăriei. Face trei pași stânga, trei pași dreapta. L-au adus pe nocturnul Albin cu toate că îi știau foarte bine viața.

Bokila are o stare fizică nici măcar de infirmerie, ci mai aproape de reanimare, după spusele oamenilor de la Cluj, care nu degeaba l-au cedat atât de ușor. Ar mai fi și Nascimento, care este doar un jucător de fotbal în sală. Cel mai dureros este că în felul acesta au pus și foc în vestiar.

Le-au oferit acestor epave contracte sfidătoare: românii abia câștigă câteva mii, iar clubistul Albin a luat direct 15.000 de euro pe lună, s-a plătit pentru un el un comision cu patru zero-uri, iar acesta e doar un exemplu. Se vede că Mutu și Contra sunt mână în mână și fac parte din noua categorie de așa ziși experți.

Citește și:

Proiectul excelent al lui Vasile Miriuță. Mesaj pentru suporteri

Previous Proiectul excelent al lui Vasile Miriuță. Mesaj pentru suporteri
Next Astăzi se va auzi imnul Ligii în Ștefan cel Mare. Veniți la stadion

1 Comment

  1. Avatar
    luther
    septembrie 26, 2017
    Răspunde

    sunt adevaruri care un ochi experimentat le observa dupa un meci sau doua .dar domnul expozant o freaca pe la club si nu putea sa-si spuna punctul de vedere ? rebuturile sau adus pentru mici comisioane toti stiu aceste manevre ce se practica in acest sport MURDAR in ROMANIA .SE DORESTE PERFORMANTA CU OFILITI CE ALTI NU LE MAI PUN APA IN PAHAR IAR NOI NE IMPRASTEM TALENTELE PENTRU CARE S-A FACUT INVESTITI .PACAT

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *