--> -->

Cornel Dinu deranjat: „Probabil e mâna celor trei din DDB”


-->
Platforma Dinamo Win s-a lansat într-o ceremonie fastuoasă la care au participat multe dintre legendele clubului. Însă la eveniment nu a fost invitat unul dintre cei mai mari dinamoviști, Cornel Dinu. Acesta a comentat pentru FANATIK cele întâmplate.

„M-a surprins și pe mine că nu am putut participa din cauza unor probleme personale. Duminică m-am simțit foarte bine și adevărul este că nu m-a invitat nimeni. În urmă cu două săptămâni m-a sunat domnul Badea că face o platformă de vânzări online. El mi-a spus că o să o lanseze probabil cu ocazia unui meci între old boys și galerie. M-a rugat să dau un mesaj de încurajare, de acceptare a ideii.

I-am spus că accept cu mare plăcere. A rămas să mă sune actualul director de marketing, băiatul lui Kiki Iancu (n.r. – Cristian Iancu). Asta acum două săptămâni. M-a sunat atunci, i-am cerut să îmi dea câteva idei despre platforma asta, că eu nu mă pricep cine și cum vinde, cine cumpără.

A spus că îmi dă imediat, dar de atunci nu a mai dat niciun semn. Habar nu aveam că există o festivitate. Probabil că este o răutate între acest director de marketing și câțiva din conducerea PCH și DDB, care nu mă înghit.

„M-au bălăcărit ca la ușa cortului”

Cornel Dinu a lăsat de înțeles că din cauza clinciurilor pe care le-a avut de-a lungul timpului cu liderii DDB, nu a fost invitat la eveniment și s-a spus că are probleme personale…

„Deși am un respect extraordinar pentru suporteri, câțiva m-au bălăcărit ca la ușa cortului pentru că prima dată proiectul cu strângerea fondurilor pentru Dinamo a aparținut ADPD-ului (n.r. – Asociația Dinamoviști pentru Dinamo), nu celor din DDB

Nu am fost invitat, ăsta este adevărul. Domnul Badea a fost civilizat, a rămas că mă sună noul director de marketing. Dar nu m-a sunat și a apărut că nu am putut participa din motive personale. Nu a fost niciun motiv personal.

Nu am fost invitat și unde nu sunt invitat eu nu mă duc. Sunt convins că a fost o combinație între noul director de marketing și ăia trei din DDB care mă înjură de trei ani ca la ușa cortului, față de sutele de mii de dinamoviști pe care îi respect și la rândul lor, mă respectă și ei”, a mai spus Cornel Dinu pentru FANATIK.

Citește și:

Nicolae Ciucă, după ce președintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier: ”Acesta e planul”

-->
Previous Decizia Tribunalului București
Next Mircea Rednic, după o nouă înfrângere: ”Cu cine să joc?”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.