Cornel Dinu, declaratii TARI despre preluarea lui Dinamo


Cornel Dinu este decis sa sprijine proiectul asociatiei fanilor care vrea sa preia clubul de la Ionut Negoita. Mister a spus astazi, din nou, care sunt asteptarile lui.

„La noi, cine vine distruge ce a făcut cel de dinainte, că e mai deștept, ambițios și mai cu moț. Asta e una dintre marile nenorociri. Eu nu mai vreau nimic pentru mine, vreau pentru Dinamo. În momentul în care lași bogățiile țării și brandurile și le pui pe tarabă, toți neaveniții, toate năpârcile și păsările prădătoare din Euopa vin peste noi.

Negoiță și Badea, oameni care au sentimentul de a respecta tradiția și bunul român, sper să nu dea acest brand extraordinar pe mâna unor aventurieri și a unor venetici care vor să câștige un pumn de țechini de pe urma acestor tranzacții.

Vreau doar ca marea suflare a suporterilor lui Dinamo să preia acest club. Și eu am fost sceptic în privința acestui subiect, dar am citit hârtiile, am văzut proiectul și am cunoscut oamenii. Nu va fi deloc ușor, dar oamenii sunt de bună credință. Sunt foarte mulți care susțin proiectul, bancheri, oameni de afaceri, fani de pretutindeni”, a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

-->
Previous ȘTEFAN RADU demonstrează că e DINAMOVIST. Ultima mutare a fundașului
Next Patrick Petre a aflat astazi o veste nu foarte placuta

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *